6x 1 april foodgrappen op een rij

En er zitten dit jaar hele goede bij.

gerelateerd
8 dingen die je nooit in de magnetron mag doen
Recept: pittige paascocktail
Tafeldektips: zo dek je een feestelijke tafel
Facebook Jamin

1 April, kikker in je bil. Voor veel bedrijven is het een kunst om een goede 1 aprilgrap te verzinnen. We moeten zeggen, soms lukt dit aardig goed. Vorig jaar zijn we keihard in de grap van Ola getrapt, die via de pers naar buiten bracht dat ze op het raketje gingen bezuinigen. Maar een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen, we hebben ze van dit jaar al door. Tenminste, laten we het hopen.

Stoppen met raketijs? 1 april >

Jamin & Dries Roelvink

Er speelt zich op dit moment een akkefietje af tussen de Jamin en Dries Roelvink. De snoepwinkel heeft een paashaas gemaakt die op Dries lijkt. Een gele zwembroek, gespierde armen en de naam Paas Baas Dries was blijkbaar geen compliment voor de zanger en deze nam dit niet in dank af. Hij bekogelde zelfs één van de vestigingen van Jamin met eieren. Heel mooi verhaal natuurlijk, maar hier geloven wij niks van.

Hema

Leuk idee die camouflage-eieren, maar of hier de waarheid gesproken wordt? Wij betwijfelen het. Natuurlijk wel erg grappig dat er mensen met pasen op zoek gaat naar camouflage-eieren. Dan kunnen ze nog lang zoeken, want wat ons betreft bestaan deze eieren helemaal niet.

De paaseitjes test 2018! Dit zijn de lekkerste paaseieren >

Flügel en McDonalds

Flügel en McDonalds komen samen wat betreft ons zeker met een goede 1 april grap. Ze komen ‘zogenaamd’ uit met een McFlurry met flügelsmaak. Door het enthousiasme van veel mensen verspreid dit bericht zich als een lopend vuurtje, maar verheug je er maar niet te veel op.

Lidl en BMW

De pers nam dit bericht snel op, waarschijnlijk omdat het veel mensen deed verbazen. Lidl gaat auto’s verkopen? De supermarktketen zou jaarlijks tienduizend BMW’s gaan verkopen. De bedrijfsauto’s van de Lidl zouden nadat werknemers er twee-en-een-half jaar in hebben gereden verkocht worden aan klanten van Lidl. Dat zou nog eens leuk zijn, auto’s shoppen  bij de Lidl. Toch vinden wij het niet zo geloofwaardig, wij denken 1 april kikker in je bil.

Mora

Ook Mora wil niet achterblijven en verzint de paasbitterballen. Op Facebook posten ze een bericht dat ze sinds afgelopen week verkrijgbaar zouden zijn. Dat vonden wij leuk nieuws, totdat we zagen dat ze in het bericht zeiden dat ze goed verstopt waren. Daar moet een addertje onder het gras zitten.

Zijn snacks en friet uit de oven gezonder dan uit de frituur? >

Kippie

De firma Kippie zou gaan bezorgen met drones. Heel geloofwaardig vonden wij, maar we bleven een beetje haken op het feit dat Kippie als enige toestemming heeft gekregen om het luchtruim onveilig te maken. Ze hebben er zelfs een filmpje voor gemaakt, dat noemen wij nog eens vastberadenheid.

 

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO