Trending
Van de leg
ELLE Eten is verhuisd! Niet alleen ELLE Eten: ook ELLE Decoration en ELLE en Quote en zo’n beetje het hele bedrijf. Het was een interne verhuizing, dus we werken nog steeds aan het Koningsplein in Amsterdam.
Trending
Hoe oké is je kipfilet?
Wat is het verhaal achter de producten die je koopt in de supermarkt? De Questionmark-app vertelt het je.
Trending
7x
Het beste van het web
Aan de blogrecepten van deze week kun je het zien: het is écht lente.
Trending
Le CreusAid
en 9 andere 1 april-grappen
Er zijn wat grappen en grollen uitgehaald gisteren. We selecteerden tien geestige foodgebbetjes, van Sony Powerfood en Captain Morgan Taco Rum tot the one and only Le CreusAid! Valt er ook op 2 april wat te lachen...
Trending
Gloeiendegloe-
iende: de augurken geven licht
Da's nog eens wat anders dan op een prikker met jonge Goudse. Food-designers Sam Bompas en Harry Parr laten augurken licht geven in een kroonluchter.
Trending
Binnenkort eten we Hollandse quinoa
We eten ze helemaal kaal, die arme Peruanen. De vraag naar quinoa is zo groot dat boeren het niet aankunnen en de schappen leeg blijven. Maar niet lang meer, de Nederlandse quinoa wordt nu ingezaaid.
Trending
7x
het beste van het web
Een goede mix van gezonde groenten en zondig zoet.
Trending
O-jee! Met spoed gezocht: Aziatische koks
Honderden Aziatische restaurants dreigen zonder chef te komen door een groot tekort aan geschikte koks.
Trending
7x
Het beste van het web
Deze week vonden we allerlei heerlijke hartige snacks en decadente zoetigheden.Vorige week kookten we iets gezonder >
Trending
Oprah Winfrey-thee in Starbucks - ja, echt
Stel, je heet Oprah Winfrey, je hebt een bijzonder leuk imperium opgebouwd met een talkshow en een tijdschrift en je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Wat doe je dan? Winfreys eigen oplossing is gewoon een eigen chai tea in de schappen van Starbucks leggen.
Trending
Q&A: Rachel Khoo
We leerden Rachel Khoo kennen in dat Parijse minikeukentje waar ze kookte voor gasten. Met resultaat! Want naast een wachtlijst om te komen eten, kwam er een bejubeld kookboek Chez Rachel en een kookshow op de BBC. Nu is Rachel terug met het volgende boek Mijn Franse keuken. We spreken haar!
Trending
7x
Het lekkerste van het net
We hebben al onze favoriete internationale foodblogs afgestruind voor de 7 beste recepten van de afgelopen week: voor elke dag één. Zodat jij het niet hoeft te doen.Ho-ho, de recepten van vorige week al gezien? >