Trending
Foodporn! Chef the movie
Keukenhumor, een heetgebakerde chef, een laaiende restaurantcriticus, een diep dal, een foodtruck genaamd El Jefe Cubanos en wat slappe romantiek. En dan als kers op de taart Jon Favreau, Dustin Hoffman, Scarlett Johansson en Robert Downey Jr. Da’s een knoeperd van een filmtip.
Trending
Van de leg
ELLE Eten is verhuisd! Niet alleen ELLE Eten: ook ELLE Decoration en ELLE en Quote en zo’n beetje het hele bedrijf. Het was een interne verhuizing, dus we werken nog steeds aan het Koningsplein in Amsterdam.
Trending
Hoe oké is je kipfilet?
Wat is het verhaal achter de producten die je koopt in de supermarkt? De Questionmark-app vertelt het je.
Trending
De nieuwe ELLE eten is er
De nieuwe ELLE Eten ligt nu in de winkel! Wat de pot schaft? Orginele flammkuchen, Franse oh-la-la desserts, de beste adressen van Berlijn, how to moestuinieren en natuurlijk nog een bende paasbeste gerechten.
Trending
Le CreusAid
en 9 andere 1 april-grappen
Er zijn wat grappen en grollen uitgehaald gisteren. We selecteerden tien geestige foodgebbetjes, van Sony Powerfood en Captain Morgan Taco Rum tot the one and only Le CreusAid! Valt er ook op 2 april wat te lachen...
Trending
Gloeiendegloe-
iende: de augurken geven licht
Da's nog eens wat anders dan op een prikker met jonge Goudse. Food-designers Sam Bompas en Harry Parr laten augurken licht geven in een kroonluchter.
Trending
Binnenkort eten we Hollandse quinoa
We eten ze helemaal kaal, die arme Peruanen. De vraag naar quinoa is zo groot dat boeren het niet aankunnen en de schappen leeg blijven. Maar niet lang meer, de Nederlandse quinoa wordt nu ingezaaid.
Trending
7x
het beste van het web
Een goede mix van gezonde groenten en zondig zoet.
Trending
Meetuinieren met Maartens Moestuin
In het nieuwe televisieprogramma Maartens moestuin leert schrijver en bioloog Maarten ’t Hart je de fijne kneepjes van het moestuinvak.
Trending
7x
Het beste van het web
Deze week vonden we allerlei heerlijke hartige snacks en decadente zoetigheden.Vorige week kookten we iets gezonder >
Trending
Oprah Winfrey-thee in Starbucks - ja, echt
Stel, je heet Oprah Winfrey, je hebt een bijzonder leuk imperium opgebouwd met een talkshow en een tijdschrift en je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Wat doe je dan? Winfreys eigen oplossing is gewoon een eigen chai tea in de schappen van Starbucks leggen.
Trending
Ovengebakken KitKats, iemand?
Sinds er in Japan een KitKat-winkel huist (een KitKat-winkel, ja – alleen in Japan, zullen we maar zeggen) kent het klassieke chocoladewafeltje vele verschijningsvormen.