Trending
Opeens weet je het, je begint een Nutelleria
Een groepje Nutella-afficionado’s staat in Brooklyn New York op het punt de eerste vestiging van Nutelleria te openen. Om hun liefde voor de chocopasta met zoveel mogelijk mensen te delen.
Trending
Durf jij een doggybag te vragen?
Ja? Dan ben jij een van de weinigen. Want 80 procent van de Nederlanders die uit eten gaan, laat al dat lekkere eten achter in het restaurant.
Trending
Is dit de vreemdste wortelreclame ooit?
Wat er allemaal niet nodig is om Amerikaanse kinderen miniwortels te laten eten…
Trending
AH's avocadodip zonder avocado wint kletsmajoor
Met 7163 stemmen is Albert Heijns guacamoledip met slechts 0.7 procent avocado gekozen tot winnaar van de Kletsmajoor-verkiezing.
Trending
Opeens weet je het, je wordt professor in de chocola
Dat kan. Aan de Universiteit van Cambridge. Of nou ja, ze zoeken iemand voor een PhD met als onderwerp het smeltpunt van chocola. Wie biedt?
Trending
Tunes voor in de soul kitchen
Als er één keuken is waar een behoorlijke playlist van pas komt, dan is het de soul kitchen. Bij deze!
Trending
Verse oogst: blogrecepten
We hebben weer de beste gerechten van de week voor je op een rijtje gezet.
Trending
Waarom hete pepers je mond in brand zetten...
De makers van dit TedEd-filmpje geven geen lesje hete-pepers-eten, opdat je vet cool kunt doen ten overstaan van je gave vrienden, maar leggen voor eens en voor altijd uit wat er nu eigenlijk aan de hand is als je mond in de hens staat. Of je ogen. Als je zo dom was om erin te wrijven...
Trending
Zomerdromen
We bezochten talloze blogs op zoek naar de beste recepten. Dit zijn ze.
Trending
Voor altijd zomer! De nieuwe ELLE Eten is er
In de nieuwe ELLE Eten maar liefst 51 recepten voor het midden van de zomer, van supersnel tot heus projectkoken. Nu in de schappen!
Trending
Editorial! Ik begin een ouzerie
Soms wordt me gevraagd waar we de inspiratie vandaan halen om iedere keer weer ELLE Eten te vullen. Vaak komt dat gewoon aanwaaien.
Trending
sneak peek
Dit staat er in de nieuwe ELLE Eten
Vrijdag ligt-ie bij abonnees op de mat, en volgende week pas in de schappen. Maar om jullie lekker te maken alvast een selectie uit de nieuwe ELLE Eten.