passievrucht/yuzu/kokos bubble tea

Geschikt voor 8 personen

Recept van Schilo van Coevorden uit het Good Food Book.

gerelateerd
Stoofpeer met chocoladegarnering
Kokosmakronen met chocolade
Chocoshock
Zoete-aardappeltoast van Jaimie van Heije

Ingrediënten

100 ml passievruchtsap
150 g yuzusap of het sap
van 2 citroenen
175 g suiker
750 ml kokosmelk
125 ml geslagen slagroom
150 g grote tapiocakorrels

BEREIDING
Meng alle ingrediënten, behalve de tapiocakorrels, met 125 ml water tot een bubble
tea. Kook de tapiocakorrels in ruim water tot ze gaar zijn, dat duurt ongeveer een
uur. Spoel de gekookte tapioca koud in ruim water. Meng de bubble tea 1 op 1 met
de tapiocakorrels.

GFB_Cover_3_schuin lage resolutie

Fielden Fotografie
Hier koop je hem

gerelateerd
Stoofpeer met chocoladegarnering
Kokosmakronen met chocolade
Chocoshock
Zoete-aardappeltoast van Jaimie van Heije
Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO