Maza roulette

Geschikt voor 3 personen

Een stuk veiliger dan de Russische versie: deze roulette van Maza. Hier bereid met hoemoes rode biet, kerrie en zongedroogde tomaat, maar nét zo lekker met een andere Maza-variant. 

gerelateerd
Bloemkool met daslook en huisgemaakte piccalilly
Kaasfondue met Zwitserse kazen en brie
Zwitserse kaasfondue
Kruidige kaasfondue van Goudse kaas met pancetta en ui

Ingrediënten

- Gesponsord door Maza - 

1 aubergine
1 groene courgette
1 gele courgette
1 bakje hoemoes rode biet
1 bakje hoemoes kerrie
1 bakje hoemoes zongedroogde tomaat

Extra:
Mandoline of groenteschaaf 

BEREIDING
Snij van de aubergine en de courgettes het kontje af. Snij de groenten met de mandoline in de lengte in dunne plakken van een paar mm dik. Besprenkel de plakken met een beetje olijfolie en peper en zout. Zet een grillpan op het vuur, zonder olie, en laat hem goed heet worden. Gril de plakken om en om kort in de pan. Leg nu op elke plak een toefje Hoemoes. Varieer met de drie soorten, zodat je kleurrijke combinaties maakt. Rol de plakken op en zet de rolletjes rechtop op een bord.

gerelateerd
Bloemkool met daslook en huisgemaakte piccalilly
Kaasfondue met Zwitserse kazen en brie
Zwitserse kaasfondue
Kruidige kaasfondue van Goudse kaas met pancetta en ui
Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO