Spiesjes van champignons in bacon

Geschikt voor 6 personen

 

gerelateerd
Stoofpeer met chocoladegarnering
Kokosmakronen met chocolade
Chocoshock
Zoete-aardappeltoast van Jaimie van Heije

Ingrediënten

12 grote, platte champignons
12 plakjes gerookte bacon
waterkers

Extra:
satéprikkers, geweekt in water

BEREIDING
Wikkel elke champignon in een plakje bacon en zet vast met een satéprikker. Wrijf in met olijfolie en voeg zout en peper toe. Leg 3-4 min op de barbecue, totdat de bacon knapperig is en de champignons zacht. Serveer met de waterkers.

Fotografie Imsyndo/ Gareth Morgans
gerelateerd
Stoofpeer met chocoladegarnering
Kokosmakronen met chocolade
Chocoshock
Zoete-aardappeltoast van Jaimie van Heije
Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO