Snelle tomatensalade met komkommer en cannellini-bonen

Geschikt voor 4 personen
gerelateerd
Stoofpeer met chocoladegarnering
Kokosmakronen met chocolade
Chocoshock
Zoete-aardappeltoast van Jaimie van Heije

Ingrediënten

6 kleine, gele tomaten, in plakjes
8 kleine romatomaten, in plakjes
½ komkommer, zaadlijsten verwijderd, in blokjes
1 rode ui, gesnipperd
4 takjes bladpeterselie, grof gehakt
1 blikje (240 g) gekookte fagioli cannellini (kleine, witte bonen), uitgelekt
20 zwarte olijven
extra vergine olijfolie
citroensap
versgemalen zwarte peper
grof zeezout

BEREIDING
Schep tomaat, komkommer, ui, peterselie, bonen en olijven door elkaar. Breng royaal op smaak met olijfolie, citroensap, peper en zout.

Fotografie: Willem Groeneveld - Styling Marjolein Vonk - Receptuur & foodstyling Jankees Roggeveen
gerelateerd
Stoofpeer met chocoladegarnering
Kokosmakronen met chocolade
Chocoshock
Zoete-aardappeltoast van Jaimie van Heije
Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO