Shake van rood fruit met cacao

Geschikt voor 3 personen
gerelateerd
Stoofpeer met chocoladegarnering
Kokosmakronen met chocolade
Chocoshock
Zoete-aardappeltoast van Jaimie van Heije

Ingrediënten

250 g gemengd rood fruit, diepvries
1 banaan, in stukken
400 ml vanillesojamelk, gekoeld
1 el (rauwe) cacao

Extra: blender

BEREIDING
Doe het bevroren rode fruit met alle andere ingrediënten in een blender en pureer tot een dikke, schuimige drank. Voeg als je de shake te dik vindt wat extra sojamelk of koud water toe en laat de blender nog kort draaien. Schenk de shake in glazen en serveer.
 
TIP
Maak hem extra gezond met 1-2 el hennepzaadjes of -poeder

Receptuur: Tal Maes - Fotografie: Carlfried Verwaayen v- Styling: Evelien Reich - Foodstyling: Lieke Sniekers
gerelateerd
Stoofpeer met chocoladegarnering
Kokosmakronen met chocolade
Chocoshock
Zoete-aardappeltoast van Jaimie van Heije
Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO