Salade van bloemkool en amandelen

Geschikt voor 4 personen
gerelateerd
Stoofpeer met chocoladegarnering
Kokosmakronen met chocolade
Chocoshock
Zoete-aardappeltoast van Jaimie van Heije

Ingrediënten

1 kleine bloemkool
2 tl sherryazijn
3 el olijfolie
2 takjes dragon
100 g amandelen
1 rode ui

BEREIDING
verdeel de bloemkool in roosjes en kook gaar. giet af. maak een vinaigrette van azijn, olie, gesneden dragon en zout en peper. Snij de ui heel fijn. Meng de nog warme bloemkool met de vinaigrette en de ui. laat samen afkoelen.  rooster de amandelen in een droge pan en bestrooi de bloemkool ermee.

Fotografie: Willem Groeneveld - Receptuur Manfred Meeuwig - Styling Marjolein Vonk
gerelateerd
Stoofpeer met chocoladegarnering
Kokosmakronen met chocolade
Chocoshock
Zoete-aardappeltoast van Jaimie van Heije
Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO