Red Julio

Geschikt voor 1 personen

Een tequilacocktail met de zoete smaak van frambozen.

gerelateerd
Stoofpeer met chocoladegarnering
Kokosmakronen met chocolade
Chocoshock
Zoete-aardappeltoast van Jaimie van Heije

Ingrediënten

50 ml Don Julio reposado tequila
20 ml vers limoensap
15 ml agavesiroop
20 ml troebel appelsap
4 frambozen

BEREIDING
Muddle de frambozen in de shaker, voeg alle andere ingrediënten toe en shake de cocktail met veel ijs gedurende ongeveer 8 seconden. Strain in een met ijs gevuld glas en garneer met een appelwaaiertje en een framboos (ja, hier mag een rietje).

Fotografie: Carlfried Verwaayen - Receptuur: Fjalar Goud
gerelateerd
Stoofpeer met chocoladegarnering
Kokosmakronen met chocolade
Chocoshock
Zoete-aardappeltoast van Jaimie van Heije
Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO