Pittige abrikozensalsa

Geschikt voor 4 personen
gerelateerd
Olijfoliecake met bitterkoekjeskruim, amaretto en citroenmascarpone
Hartige taart van babybiet en vijgen
Luchtige mascarponemousse met aardbei, basilicum en kletskoppen
Appel-rozentaart

Ingrediënten

4 stevige abrikozen
1 el citroensap
2 el olijfolie
1 teen knoflook, geperst
3 bosuitjes, in ringen
2 cm verse gemberwortel, geschild en fijngeraspt
1 rode peper (zaadjes evt verwijderd), fijngesneden

 BEREIDING
Rasp het vruchtvlees van de abrikozen op een grove rasp. Meng in een schaal met citroensap, olie, knoflook, bosuit, gember en rode peper. Breng op smaak met zout en zet tot gebruik afgedekt in de koelkast. Lekker bij geroosterd varkensvlees.

gerelateerd
Olijfoliecake met bitterkoekjeskruim, amaretto en citroenmascarpone
Hartige taart van babybiet en vijgen
Luchtige mascarponemousse met aardbei, basilicum en kletskoppen
Appel-rozentaart
Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO