Penne met geitenkaas en walnoten

Geschikt voor 4 personen
gerelateerd
Stoofpeer met chocoladegarnering
Kokosmakronen met chocolade
Chocoshock
Zoete-aardappeltoast van Jaimie van Heije

Ingrediënten

350 g penne
125 g zachte geitenkaas
50 g walnoten, grof gehakt
rasp van 1 citroen
klein bosje bieslook, geknipt
100 g rucola
peper en zout uit de molen

BEREIDING
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken en houd 2 el kookvocht apart. Gooi de pasta terug in de pan. Roer kaas, walnoten, rasp, bieslook en het kookvocht door de pasta. Breng op smaak met peper en zout. Schep snel de rucola erdoor (de hitte van de pasta is genoeg om hem een beetje te laten slinken).

gerelateerd
Stoofpeer met chocoladegarnering
Kokosmakronen met chocolade
Chocoshock
Zoete-aardappeltoast van Jaimie van Heije
Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO