Noedelsoep

Geschikt voor 2 personen
gerelateerd
Olijfoliecake met bitterkoekjeskruim, amaretto en citroenmascarpone
Hartige taart van babybiet en vijgen
Luchtige mascarponemousse met aardbei, basilicum en kletskoppen
Appel-rozentaart

Ingrediënten

500 ml kippenbouillon
300 ml kokosmelk
100 g kipfilet, in reepjes
100 g shiitake paddestoelen, in plakjes gesneden
50 g bamboe scheuten, in reepjes gesneden
200 g gare rijst noedels
sap van 1 limoen
3 eetlepels thaise vissaus (nam pla)
2 bosuitjes, in schuine stukjes gesneden
een klein bosje verse Thaise basilicum

BEREIDING
Verwarm voor 5 min de kippenbouillon met de kokosmelk in een pan met de reepjes kip tot net onder het kookpunt. Roer de shiitake, bamboescheuten en noedels door de soep. Breng de soep op smaak met limoensap en vissaus. Strooi bosuitjes en basilicum erover en serveer.

gerelateerd
Olijfoliecake met bitterkoekjeskruim, amaretto en citroenmascarpone
Hartige taart van babybiet en vijgen
Luchtige mascarponemousse met aardbei, basilicum en kletskoppen
Appel-rozentaart
Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO