Meloen-komkommersmoothie met munt

Geschikt voor 3 personen

Zacht door de avocado, maar verkoelend door de meloen, komkommer en munt. Laat die warme, lome middagen maar komen.

gerelateerd
Olijfoliecake met bitterkoekjeskruim, amaretto en citroenmascarpone
Hartige taart van babybiet en vijgen
Luchtige mascarponemousse met aardbei, basilicum en kletskoppen
Appel-rozentaart

Ingrediënten

400 g honingmeloen, in blokjes
200 g komkommer, geschild en in blokjes
1 avocado, geschild, ontpit en in stukken
250 ml perensap, gekoeld
klein handje + 3 muntblaadjes
6-8 ijsblokjes

Extra: blender

BEREIDING
Doe alle ingrediënten samen met de ijsblokjes in de blender en pureer tot een dikke, schuimige drank. Schenk de smoothie in glazen en garneer met een blaadje munt.
 

Receptuur: Tal Maes - Fotografie: Carlfried Verwaayen v- Styling: Evelien Reich - Foodstyling: Lieke Sniekers
gerelateerd
Olijfoliecake met bitterkoekjeskruim, amaretto en citroenmascarpone
Hartige taart van babybiet en vijgen
Luchtige mascarponemousse met aardbei, basilicum en kletskoppen
Appel-rozentaart
Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO