Maïskolven met knoflook-chiliboter

Geschikt voor 6 personen

 

gerelateerd
Stoofpeer met chocoladegarnering
Kokosmakronen met chocolade
Chocoshock
Zoete-aardappeltoast van Jaimie van Heije

Ingrediënten

125 g boter, zacht
2-3 el chilisaus
1 el koriander, gehakt
6 maïskolven
Extra: vershoudfolie

BEREIDING
Meng de boter en chilisaus met de koriander. Vorm tot een worstje en wikkel in vershoudfolie. Laat hard worden in de diepvries.  Leg de maïskolven 7-10 min op de barbecue. Serveer met een plakje chiliboter.
 
Fotografie Imsyndo/ Gareth Morgans

gerelateerd
Stoofpeer met chocoladegarnering
Kokosmakronen met chocolade
Chocoshock
Zoete-aardappeltoast van Jaimie van Heije
Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO