Lamskoteletten met tomaat en courgette

Geschikt voor 4 personen
gerelateerd
Olijfoliecake met bitterkoekjeskruim, amaretto en citroenmascarpone
Hartige taart van babybiet en vijgen
Luchtige mascarponemousse met aardbei, basilicum en kletskoppen
Appel-rozentaart

Ingrediënten

4 dikke lamskoteletten    
olijfolie
2 vleestomaten
2 courgettes
rozemarijn, fijngehakt
tabasco

BEREIDING
Wrijf de lamskoteletten in met zout en olijfolie. Braad het vlees op een bakblik (eventueel op het blik van een stoffer en blik of op het blad van een schep) goed aan. Voeg de doormidden gesneden tomaat en in dikke plakken gesneden courgette toe. Bestrooi met rozemarijn en zout, laat om en om 10 min roosteren. Besprenkel met een paar druppels tabasco en serveer heet.

Fotografie: Willem Groeneveld - Receptuur Manfred Meeuwig - Styling Marjolein Vonk
gerelateerd
Olijfoliecake met bitterkoekjeskruim, amaretto en citroenmascarpone
Hartige taart van babybiet en vijgen
Luchtige mascarponemousse met aardbei, basilicum en kletskoppen
Appel-rozentaart
Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO