Kruidige tabouleh met kikkererwten en grapefruit

Geschikt voor 4 personen
gerelateerd
Olijfoliecake met bitterkoekjeskruim, amaretto en citroenmascarpone
Hartige taart van babybiet en vijgen
Luchtige mascarponemousse met aardbei, basilicum en kletskoppen
Appel-rozentaart

Ingrediënten

200 g bulgur of couscous
partjes van 1 roze grapefruit (of sinaasappel), in 3 stukjes
4 bosuitjes, in dunne ringen
1/2 komkommer, geschild, in blokjes
4 tomaten, in stukjes
1/2 bosje peterselie, fijngehakt
1 bosje koriander, fijngesneden
1 blikje kikkererwten (200 g), uitgelekt
sap van 2 citroenen
2 el rozijnen
zout, peper

BEREIDING
Bereid de burgul volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg alle ingrediënten toe aan de burgul en meng goed door elkaar. Dek af met folie en zet minimaal 2 uur in de koelkast.

gerelateerd
Olijfoliecake met bitterkoekjeskruim, amaretto en citroenmascarpone
Hartige taart van babybiet en vijgen
Luchtige mascarponemousse met aardbei, basilicum en kletskoppen
Appel-rozentaart
Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO