Kruidige tabouleh met kikkererwten en grapefruit

Geschikt voor 4 personen
gerelateerd
Stoofpeer met chocoladegarnering
Kokosmakronen met chocolade
Chocoshock
Zoete-aardappeltoast van Jaimie van Heije

Ingrediënten

200 g bulgur of couscous
partjes van 1 roze grapefruit (of sinaasappel), in 3 stukjes
4 bosuitjes, in dunne ringen
1/2 komkommer, geschild, in blokjes
4 tomaten, in stukjes
1/2 bosje peterselie, fijngehakt
1 bosje koriander, fijngesneden
1 blikje kikkererwten (200 g), uitgelekt
sap van 2 citroenen
2 el rozijnen
zout, peper

BEREIDING
Bereid de burgul volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg alle ingrediënten toe aan de burgul en meng goed door elkaar. Dek af met folie en zet minimaal 2 uur in de koelkast.

gerelateerd
Stoofpeer met chocoladegarnering
Kokosmakronen met chocolade
Chocoshock
Zoete-aardappeltoast van Jaimie van Heije
Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO