Knolselderijpuree met mosterd

Geschikt voor 6 personen
gerelateerd
Olijfoliecake met bitterkoekjeskruim, amaretto en citroenmascarpone
Hartige taart van babybiet en vijgen
Luchtige mascarponemousse met aardbei, basilicum en kletskoppen
Appel-rozentaart

Ingrediënten

1 knolselderij, geschild en in blokjes
3 kruimige aardappels, geschild en in blokjes
75 ml melk
1 el grove mosterd
peper en zout uit de molen

BEREIDING
Kook de knolselderij en aardappels samen in een pan met water en wat zout in ca 15 min gaar. Giet af. Verwarm de melk in een pannetje en schenk bij de knolselderij en aardappels. Stamp ze fijn. Meng er de mosterd door en breng op smaak met peper en zout. Serveer bij de pie.
 
VOORBEREIDEN?
De puree kun je helemaal tevoren maken, zodat je hem vlak voor het opdienen alleen nog even hoeft te verwarmen.

 

Fotografie Carlfried Verwaayen - Styling Marjolein Vonk - Food styling Claartje Lindhout - Recepten Tal Maes 
gerelateerd
Olijfoliecake met bitterkoekjeskruim, amaretto en citroenmascarpone
Hartige taart van babybiet en vijgen
Luchtige mascarponemousse met aardbei, basilicum en kletskoppen
Appel-rozentaart
Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO