Kip met mango en couscous

Geschikt voor 2 personen
gerelateerd
Stoofpeer met chocoladegarnering
Kokosmakronen met chocolade
Chocoshock
Zoete-aardappeltoast van Jaimie van Heije

Ingrediënten

olijfolie
2 kipfilets in dunne reepjes
2 tl gemalen komijn
300 ml warme kippenbouillon
150 g couscous
3 el mangochutney
4 lente-uitjes, in stukken van 3 cm
klein handje koriander, grof gehakt

BEREIDING
Verhit 1 el olie in een wok of grote koekenpan. Bestrooi de kip met de komijn en bak een paar minuten tot het lichtbruin kleurt. Giet tweederde van de kippenbouillon over de couscous en laat 5 min weken. Doe de mangochutney bij de kip, roer goed door en laat een paar minuten zachtjes koken. Voeg dan de rest van de kippenbouillon en de lente-uitjes toe en laat nog 5 min koken tot de kip gaar is. Roer met een vork de couscous los en schep de helft van de koriander erdoorheen.
Serveer de couscous met de kip. Garneer met de rest van de koriander.

gerelateerd
Stoofpeer met chocoladegarnering
Kokosmakronen met chocolade
Chocoshock
Zoete-aardappeltoast van Jaimie van Heije
Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO