Granaatappel-perziksmoothie met rozenwater

Geschikt voor 3 personen

Zomers door het granaatappelsap en licht geparfumeerde rozenwater. Rozenwater is onder andere te koop bij Turkse en Aziatische winkels.

gerelateerd
Olijfoliecake met bitterkoekjeskruim, amaretto en citroenmascarpone
Hartige taart van babybiet en vijgen
Luchtige mascarponemousse met aardbei, basilicum en kletskoppen
Appel-rozentaart

Ingrediënten

1 rijpe perzik, geschild, ontpit en in blokjes
125 g frambozen (diepvries)
200 ml sinaasappelsap, versgeperst
200 ml granaatappelsap, gekoeld
1 el vloeibare honing
1 el rozenwater
3-4 ijsblokjes

Extra: blender

BEREIDING
Doe alle ingrediënten samen met de ijsblokjes in de blender en pureer tot een dikke, schuimige drank. Schenk de smoothie in glazen en serveer.

Receptuur: Tal Maes - Fotografie: Carlfried Verwaayen - Styling: Evelien Reich - Foodstyling: Lieke Sniekers
gerelateerd
Olijfoliecake met bitterkoekjeskruim, amaretto en citroenmascarpone
Hartige taart van babybiet en vijgen
Luchtige mascarponemousse met aardbei, basilicum en kletskoppen
Appel-rozentaart
Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO