Granaatappel-perziksmoothie met rozenwater

Geschikt voor 3 personen

Zomers door het granaatappelsap en licht geparfumeerde rozenwater. Rozenwater is onder andere te koop bij Turkse en Aziatische winkels.

gerelateerd
Stoofpeer met chocoladegarnering
Kokosmakronen met chocolade
Chocoshock
Zoete-aardappeltoast van Jaimie van Heije

Ingrediënten

1 rijpe perzik, geschild, ontpit en in blokjes
125 g frambozen (diepvries)
200 ml sinaasappelsap, versgeperst
200 ml granaatappelsap, gekoeld
1 el vloeibare honing
1 el rozenwater
3-4 ijsblokjes

Extra: blender

BEREIDING
Doe alle ingrediënten samen met de ijsblokjes in de blender en pureer tot een dikke, schuimige drank. Schenk de smoothie in glazen en serveer.

Receptuur: Tal Maes - Fotografie: Carlfried Verwaayen - Styling: Evelien Reich - Foodstyling: Lieke Sniekers
gerelateerd
Stoofpeer met chocoladegarnering
Kokosmakronen met chocolade
Chocoshock
Zoete-aardappeltoast van Jaimie van Heije
Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO