Glutenvrije Wafels

Geschikt voor 0 personen

Recept van Food Bandits uit het kookboek Good Food Book. Tip van de Food Bandits: “heerlijk met vers fruit of een flinke dot room.”

gerelateerd
Bloemkool met daslook en huisgemaakte piccalilly
Kaasfondue met Zwitserse kazen en brie
Zwitserse kaasfondue
Kruidige kaasfondue van Goudse kaas met pancetta en ui

Ingrediënten

100 g zelfrijzende, glutenvrije bloem
1 tl kaneel
1 el kokosbloesemsuiker
1 ei
1½ banaan, geprakt
scheutje vanille-extract
100 ml (plantaardige) melk
(kokos)boter om wafelijzer
mee in te vetten

BEREIDING
Meng de bloem met kaneel en suiker en voeg dan het ei, banaan, vanille-extract en
melk toe. Roer goed door tot een glad beslag. Vet het wafelijzer met de boter in en
bak de twee wafels volgens de instructies van het ijzer.

GFB_Cover_3_schuin lage resolutie

Fielden Fotografie
Hier koop je hem

gerelateerd
Bloemkool met daslook en huisgemaakte piccalilly
Kaasfondue met Zwitserse kazen en brie
Zwitserse kaasfondue
Kruidige kaasfondue van Goudse kaas met pancetta en ui
Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO