Gluten en lactosevrije taart met chocoladevlokken

Geschikt voor 8 personen

Deze gluten en lactosevrije taart met chocoladevlokken komt uit hét ultieme chocolade boek Chocaddict met 150 recepten vol verleiding. 

gerelateerd
Bearnaisesaus
Felicity's hollandaise
WENTELTEEFJES MET BOEREN MESHANGER, ONTBIJTSPEK EN RAUWE HONING
Pavlova met kweepeer en karnemelkcustard

Ingrediënten

Ingrediënten
80 g margarine
3 eieren
120 g basterdsuiker
180 g rijstmeel
1 zakje bakpoeder
10 cl amandelmelk
80 g pure chocolade

Chocoladefan? Hier 25 recepten met chocolade >

BEREIDING
1 Verwarm de oven voor op 180 °C (th. 6). Smelt de
margarine.
2 Klop in een kom de eieren met de suiker. Voeg het
meel en de bakpoeder toe. Leng aan met de melk en
voeg de margarine toe.
3 Hak de chocolade en voeg toe aan het beslag.
Meng goed en schenk het beslag in een vorm
naar keuze.
4 Bak gedurende 45 minuten. De taart is gaar als de punt
van een mes in het midden erin gestoken wordt en er
schoon uitkomt. Serveer lauw.

Cover Choc Addict - klrein - HR-1
isbn 978 94 014 3874 2  
www.lannoo.be
Hier koop je hem

 

gerelateerd
Bearnaisesaus
Felicity's hollandaise
WENTELTEEFJES MET BOEREN MESHANGER, ONTBIJTSPEK EN RAUWE HONING
Pavlova met kweepeer en karnemelkcustard
Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO