Champagne-bosbessencocktail

Geschikt voor 8 personen
gerelateerd
Olijfoliecake met bitterkoekjeskruim, amaretto en citroenmascarpone
Hartige taart van babybiet en vijgen
Luchtige mascarponemousse met aardbei, basilicum en kletskoppen
Appel-rozentaart

Ingrediënten

200 g bosbessen, gewassen
50 g witte basterdsuiker
50 ml witte rum
1 fles champagne
Extra: staafmixer, zeef

BEREIDING

Schep de bosbessen met de suiker en het water in een pannetje. Verwarm op laag vuur tot de bosbessen openbarsten. Laat van het vuur afkoelen. Pureer met een staafmixer en passeer door een zeef. Roer de rum er doorheen en schenk in elk glas twee eetlepels siroop. Vul met ijskoude champagne.

gerelateerd
Olijfoliecake met bitterkoekjeskruim, amaretto en citroenmascarpone
Hartige taart van babybiet en vijgen
Luchtige mascarponemousse met aardbei, basilicum en kletskoppen
Appel-rozentaart
Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO