Bloemkool & roggebrood

Geschikt voor 4 personen
gerelateerd
Stoofpeer met chocoladegarnering
Kokosmakronen met chocolade
Chocoshock
Zoete-aardappeltoast van Jaimie van Heije

Ingrediënten

2-3 plakjes roggebrood, verkruimeld
1 kleine bloemkool, grof geraspt
200 g gepelde Hollandse garnalen, afgespoeld
1 bos radijs, in plakjes
1 stengel bleekselderij, in blokjes
1 takje dille
2 el maïsolie
1 citroen
zout, peper

BEREIDING
Bak het roggebrood in een droge pan knapperig, bestrooi met een beetje zout. Meng alle ingrediënten, behalve het roggebrood, goed door elkaar. Proef en voeg zout, peper en citroensap naar smaak toe. Laat op een koude plek rusten. Bestrooi met het roggebrood en de gehakte dille.

gerelateerd
Stoofpeer met chocoladegarnering
Kokosmakronen met chocolade
Chocoshock
Zoete-aardappeltoast van Jaimie van Heije
Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO