Bananen-kiwisorbet

Geschikt voor 4 personen
gerelateerd
Stoofpeer met chocoladegarnering
Kokosmakronen met chocolade
Chocoshock
Zoete-aardappeltoast van Jaimie van Heije

Ingrediënten

150 g verse gember, geraspt
250 g poedersuiker
2 bananen, in stukjes
3 kiwi’s, in stukjes
sap van 1 citroen
Extra:
fijne zeef, ijsmachine

BEREIDING

Breng 350 ml water aan de kook en voeg gember en suiker toe. Laat het 5 min zachtjes doorkoken en daarna afkoelen. Haal de afgekoelde siroop door een fijne zeef. Schep de kiwi, banaan en citroensap door de gembersiroop en roer goed door. Giet het mengsel in de ijsmachine en draai het in 3 uur tot ijs.

gerelateerd
Stoofpeer met chocoladegarnering
Kokosmakronen met chocolade
Chocoshock
Zoete-aardappeltoast van Jaimie van Heije
Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO