Win! Een gouden Kerst in jouw keuken

Het perfecte kerstcadeau voor jou en je mini-chef.

gerelateerd
8 dingen die je nooit in de vaatwasser moet stoppen
Dit is dé truc om je vuilnisbak minder te laten stinken
7 smerige dingen die foodfotografen doen om een foto mooi te maken
Mislukken jouw baksels altijd? Misschien ligt het hieraan

Niemand minder dan Jamie Oliver en Gennaro Contaldo gingen je al voor en zijn groot fan van de leren schorten en messenrollen van WITLOFT. Maar tegenwoordig kunnen ook vrouwen hun hart ophalen bij het zien van de collectie. Het gouden schort is daar een mooi voorbeeld van. Dus waar kun je jezelf en je kleine chef deze Kerst nou beter mee verrassen dan zo'n blits schort met feestelijk tintje? Juist.

Dit zijn dé foodtrends voor deze Kerst >

WITLOFT
Tijdens de Kerst brengen we heel wat uren door in de keuken. Zonde om dan een cranberryvlek te riskeren op die sneeuwwitte blouse. Wil je er toch spetterend uitzien in de keuken? Speciaal voor dit feestseizoen presenteert WITLOFT een limited edition gouden schort mét kindervariant. En ook na het kerstseizoen kun je er mee voor de dag komen. Want is goud te feestelijk voor je, dan is de nieuwe variant ook beschikbaar in vijf andere kleuren.

WAT KUN JE PRECIES WINNEN?
Een  limited edition gouden dames- en kinderschort van WITLOFT t.w.v. € 159,95. De schorten zijn gemaakt van semi-plantaardig leer, waardoor het soepel aanvoelt en prettig draagt. Het leren damesschort heeft een speciale coating waardoor vuil en vet niet direct in het schort trekken en waardoor het schort eenvoudig met een vochtige doek schoon is te maken.

Hebben, hebben, hebben voor onder de kerstboom? Vul hier dan snel het winformulier in >

Nu we toch bezig zijn: we geven ook een lunch in het Conservatorium Hotel weg >

KERSTCADEAU
Niet gewonnen? De WITLOFT schorten zijn verkrijgbaar bij De Bijenkorf en via de website.

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO