Er komt een nieuw kookprogramma speciaal voor vleesliefhebbers

De Nice to Meat’s Chef Tour belooft de Nederlandse Chef’s Table te worden.

gerelateerd
Dit moet je vooral níet doen bij wijnschrijven
6 tips om je aangebrande pan schoon te maken
5 symptomen die je hebt als je een vitamine B12-tekort hebt
Dit kun je allemaal schoonmaken met olijfolie
Getty Images

Hou jij van koken en ben je ook nog eens een gigantische vleesliefhebber? Dan moet je deze zien. Horecaslagerij Nice to Meat komt met een nieuw kookprogramma wat de Nederlandse versie van Netflix’ Chef’s Table belooft te worden - maar dan geheel gericht op vlees.

Dit is wat er gebeurt in het derde seizoen van Chef's Table >

EEN KIJKJE IN STERRENKEUKENS
De Nice to Meat Chef’s Tour zal een culinaire reis worden, waarin je mee wordt genomen in de keukens van verschillende sterrenchefs en burger- en barbecuespecialisten. Het programma wordt wekelijks gedeeld op Facebook, Instagram, Twitter en Youtube. In de twee minuten durende afleveringen krijg je onder andere een kijkje in de keukens van het Hilton en de Lindehof. Ook kijk je mee met sterrenchefs als Dick Middelweerd en Sidney Schutte.  

DUURZAAM KOKEN
In de Nice to Meat's Chef Tour wordt er een statement gemaakt voor duurzame vleessoorten en culinair hoogstaande bereidingen. Het programma laat zien hoe de chefs te werk gaan, waardoor je als kijker de culinaire werkwijzen ontdekt waar die heerlijke entrecôtes, rib-eyes en steaks mee worden bereid.  

3 manieren om je vlees te ontdooien >

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO