5 redenen waarom je deze koelkast wilt hebben

De oplossing voor al je problemen. Dit wil je in je keuken. Geloof ons.

gerelateerd
Dit moet je vooral níet doen bij wijnschrijven
6 tips om je aangebrande pan schoon te maken
Bewezen: van een rood bord eet je minder
5 symptomen die je hebt als je een vitamine B12-tekort hebt
Samsung

Onhandig stapelen, verdwaalde kazen tegen de achterkant vast gevroren, dingen die uit je koelkast kletteren bij het openen van de deur. No more! Even voorstellen: de Smart Space-koelkasten van Samsung. En hierom wil je nooit meer anders:

1. 30% meer ruimte
Noem het een Smart Space, aub. Koelkast is niet afdoende; dezelfde afmetingen van buiten met 30% meer inhoud (410 liter) dan een gewone koelkast.

2. Minder herrie
Dankzij de invertertechnologie. De wat? Maakt niet uit, het resultaat is belangrijker: energiebesparend, minder geluid en slijtvaster.

3. De Chef Zone
Je wist niet wat het was, maar nu je het weet wil je er een. Een aparte lade als ideale bewaaromgeving voor vis en vlees met afzonderlijke (lagere) temperatuur.

Welkom in je nieuwe keuken (je wil er nooit meer weg) >

4. Inklapbare plankjes
Een grote pan of ovenschaal in de koelkast wurmen? Vouw het plankje dubbel en die pan past er makkelijk in. Zo simpel maar ingenieus. Ook de plankjes in de deur zijn op allerlei manieren verwisselbaar.

5. No Frost
De Smart Space koelt dankzij de circulatie op elke plek even hard of zacht en zorgt dankzij de No Frost-technologie dat je nooit meer ijs staat te bikken.

Begint het al te kriebelen? Kijk dan nog even naar deze demo video van de Smart Space-koelkast en je bent om. Voor meer info ga je naar Samsung.com.

(advertorial)

 

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO