Als je van steak tartare houdt dan is deze pop-up tartaria vanaf nu je favoriete plek

Vyne Wine Bar verandert deze week in een tartaria met allerlei soorten steak tartare (vlees, vis en vega) van Wolf Atelier.

gerelateerd
Nu open: tartaria Prinz Wolf van chef-kok Michael Wolf
Restaurants in Antwerpen: uit eten in 't Noord
Hier eet je de lekkerste appeltaart van Amsterdam
Hotspots: 14x koffie drinken in Den Haag
Beeld: Stasja Kapitonov

Dit zijn de favoriete restaurants van chef Joris Bijdendijk >

Op het menu staan verschillende soorten steak tartare, van groententartaar tot de klassieke versie. Maar dan wel op z'n Wolfs. 

tart

Hoezo chef Michael Wolf een complete kaart met steak tartare in verschillende bereidingen bedenkt? Wolf: 'In Lissabon kwam ik bij toeval bij een klein restaurantje dat geheel gewijd is aan diverse tartaar-bereidingen. Als echte liefhebber wist ik gelijk dat ik dit ook in Amsterdam wilde introduceren.' En gelijk heeft-ie. Dit gerecht is een volledige menukaart waard die je de hele week kan proeven bij wijnbar Vyne.

Van 27 maart tot 2 april is de pop-up Tartar-ia geopend. Reserveren kan via Vyne.

> Vyne wine-bar, Prinsengracht 411, Amsterdam

Zelf maken: steak tartare op 8 verschillende manier (vlees, vis, vega) >

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO