Er opent een nieuw restaurant in de Amsterdamse Foodhallen

En daarmee wordt een gigantische trend naar Nederland gehaald.

gerelateerd
Hallo Fryslân: 6 hotspots in Leeuwarden
Nieuwe restaurants in Amsterdam – Ontdek dé hotspots van 2018
Hotspots Haarlem! 16x uit eten, lunchen en borrelen
Tijd voor burgers! 8x hamburgers eten in Den Haag
Foodhallen - via Instagram

In Londen, New York en Los Angeles is de eggwaffle-gekte al losgebarsten. En nu komen de egg waffles ofwel bubble waffles naar Nederland. En kunnen we ze zelf proeven: in de Amsterdamse Foodhallen!

Van oktober 2016 tot en met januari van dit jaar trokken maar liefst 9 nieuwe ondernemers in de Hallen, zoals Taqueria Lima West, Dim Sum Thing en Renato’s Pizzeria. Bekijk hier welke restaurants nog meer ‘nieuw’ zijn > 

Maar nu maakt de Foodhallen nog een nieuwe naam bekend: I-Scream Waffle!

I- SCREAM WAFFLE
En zo kan ook onze hoofdstad zich in het rijtje scharen van hippe steden die dit populaire dessert verkopen. Met de keuze voor een eggwaffle-stand spelen de Foodhallen in op een grote trend, overgewaaid uit New York, Los Angeles en Londen. De naam I-Scream Waffle verraadt het al: egg waffles gevouwen als ijsco, gevuld met bollen ijs en lekkere toppings als chocola, M&M’s, slagroom, koekjes, aardbeien, winegums, Oreo’s of discodip.

EGG WAFFLES
I-Scream Waffle wordt de allereerste eggwaffle-shop in Amsterdam. De egg waffle/bubble waffle was al langer een bekende straatsnack in Hong Kong. Vorig jaar opende een winkel in New York, genaamd Eggloo die de egg waffles omtoverde tot ijsje, waarna de bolletjeswafels een grote hit werden op Instagram. Eggloo heeft zelfs matcha- en chocoladewafels op de kaart.
Binnenkort opent deze waanzinnige vegan foodbar >

OPENING
Wanneer I-Scream Waffle opent is nog niet bekend. Maar het lijkt ons de ideale afsluiting van een avond snacken in de Foodhallen.
Dit is ook één van onze favorieten in de Foodhallen >
Foodhallen, Bellamyplein 51, Amsterdam

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO