Hotspots http://www.elleeten.nl/var/ellenl/storage/images/eten/restaurants/tip-brasserie-nl/648783-1-eng-GB/Tip-Brasserie-NL_crop620x450.jpg Tip: Brasserie NL
Brasserie NL - Leidschendam

Tip: Brasserie NL

29 juni 2010

In het prachtige rijksmonument NeherLab, het voormalig laboratorium voor de innovatie van telecommunicatiemiddelen, bevindt zich Brasserie NL.

Voor topchef Ruben van Dieten heeft koken te maken met oorspronkelijke smaken en durf. Zijn keuken is eerlijke keuken, de sfeer van een Franse Brasserie.

 

Hij gebruikt dagverse producten in gerechten zonder franje met invloeden vanuit de hele wereld. Denk aan 'gezonde bruine boterhammen', maar ook een Yakitori en klassieke tournedos Rossini staan op de menukaart.

 

Actie: Reserveer deze week en ontvang 30% korting op de rekening >

 

Brasserie NL
Neherpark 5, Leidschendam
Tel. 070 - 32 08 550
www.brasserienl.nl

 

Aanbevolen door Smulweb.

 
 
Meer Hotspots...
Hotspots
Waarom je in oktober naar Maastricht moet gaan
Nu hebben we eigenlijk geen excuus nodig om een weekendje naar de gastronomische hoofdstad Maastricht te boeken, maar als het toch al in je hoofd zit... Dan is La Saison Culinaire in oktober een must.
Hotspots
Alle ballen verzamelen!
Hier eet je de lekkerste en de meest originele bitterballen van Amsterdam.
Hotspots
Kijk en eet 007 met Jaimie van Heije
29 oktober gaat alweer de 24ste (!) Bond-film in première. En chef Jaimie van Heije kookt ter gelegenheid van de film een cool 007-menu.
Hotspots
Aan het vlees! Hotspot Meat West
In de Amsterdamse Foodhallen vind je Meat West. Aanrader? Het vlees, duh..
Hotspots
Nieuw!
Hotspots in Rotterdam
Nu open! Holy Smoke, Kantine & Biertuin Kralingen en andere nieuwe restaurants, eetcafés, brasseries en lunchspots om uit te proberen in Rotterdam.
Hotspots
21 Utrechtse favorieten
Uiteindelijk draait het toch altijd weer om de vraag, wáár gaan we eten? We vroegen het voor de verandering eens aan onze liefste vrienden en freelancers uit Utrecht.