Hotspots http://www.elleeten.nl/var/ellenl/storage/images/eten/restaurants/tip-brasserie-nl/648783-1-eng-GB/Tip-Brasserie-NL_crop620x450.jpg Tip: Brasserie NL
Brasserie NL - Leidschendam

Tip: Brasserie NL

29 juni 2010

In het prachtige rijksmonument NeherLab, het voormalig laboratorium voor de innovatie van telecommunicatiemiddelen, bevindt zich Brasserie NL.

Voor topchef Ruben van Dieten heeft koken te maken met oorspronkelijke smaken en durf. Zijn keuken is eerlijke keuken, de sfeer van een Franse Brasserie.

 

Hij gebruikt dagverse producten in gerechten zonder franje met invloeden vanuit de hele wereld. Denk aan 'gezonde bruine boterhammen', maar ook een Yakitori en klassieke tournedos Rossini staan op de menukaart.

 

Actie: Reserveer deze week en ontvang 30% korting op de rekening >

 

Brasserie NL
Neherpark 5, Leidschendam
Tel. 070 - 32 08 550
www.brasserienl.nl

 

Aanbevolen door Smulweb.

 
 
Meer Hotspots...
Hotspots
Food destination
Myanmar: Pagoden & Pepers
Naar Myanmar ga je voor de talloze gouden pagoden, de ongerepte natuur en de ontwapenend lieve mensen. Maar wist je dat het ook een geweldige bestemming voor een foodtrip is?
Hotspots
Proberen: Plato Loco in Amsterdam
Ergens in een woonwijk in Amsterdam-West vind je Plato Loco, een Caribisch restaurant.
Hotspots
Lunchen in de Amsterdamse winkelstraten
Voor deze instore pop-ups, conceptstores, kraampjes en dakterrassen hoef je de winkelstraten niet uit.  Wij tippen hotspots waar je een pauze in kunt lassen, als je het gebanjer even beu bent.
Hotspots
Hotspots: authentieke Chinese restaurants
Vooropgesteld: het is natuurlijk een dikke belediging om het ene Chinese restaurant te vergelijken met het andere – het land is groter dan Europa! Maar soms heb je zin in iets anders dan de standaard nasi of bami met babi pangang, toch?
Hotspots
Hotspots: Aziatische eetplekken in Berlijn
Berlijn is dé Europese stad waar je moet zijn voor Aziatische kost. Een duik in de historie: in de jaren 80 trok een leger aan Vietnamese gastarbeiders naar de DDR. Sporen van deze geschiedenis vind je terug in de talloze nagelsalons, toko’s en eetplekken.
Hotspots
Favoriet! La Paradeta in Barcelona
Niet heel dichtbij, maar voor het geval je je in het Spaanse Barcelona bevindt, ga dan zeker in de rij staan bij visrestaurant La Paradeta.