Brasserie NL - Leidschendam

Tip: Brasserie NL

29 juni 2010

In het prachtige rijksmonument NeherLab, het voormalig laboratorium voor de innovatie van telecommunicatiemiddelen, bevindt zich Brasserie NL.

Voor topchef Ruben van Dieten heeft koken te maken met oorspronkelijke smaken en durf. Zijn keuken is eerlijke keuken, de sfeer van een Franse Brasserie.

 

Hij gebruikt dagverse producten in gerechten zonder franje met invloeden vanuit de hele wereld. Denk aan 'gezonde bruine boterhammen', maar ook een Yakitori en klassieke tournedos Rossini staan op de menukaart.

 

Actie: Reserveer deze week en ontvang 30% korting op de rekening >

 

Brasserie NL
Neherpark 5, Leidschendam
Tel. 070 - 32 08 550
www.brasserienl.nl

 

Aanbevolen door Smulweb.

 
 
Meer Hotspots...
Hotspots
Amsterdam krijgt een kattencafé
en je moet er nog reserveren ook
Van een kattencafé tot Eetbar Wilde Zwijnen: deze Amsterdamse eetstekken moet je uitproberen.
Hotspots
Geen appelmoes met kers bij nieuwe Van der Valk-restaurant in Amsterdam?
De kleindochters van Gerrit van der Valk hebben hun eigen restaurant, genaamd De Kleine Valk, in Amsterdam geopend. Op de menukaart staan vele klassiekers, waaronder de appelmoes met kers.
Hotspots
Restaurants
Rotterdamse Nieuwe
Nieuwe restaurants, eetcafés, brasseries en lunchspots om uit te proberen in Rotterdam.
Hotspots
Tip! Old school melk drinken in een salon
Geen cocktails,  maar glazen melk drinken in een salon: zo’n honderd jaar geleden deden Amsterdammers het allemaal. Vanaf 1 april kan het weer bij de pop-up MelkSalon.
Hotspots
Het is een ding! 15 zaken met mannennaam
Het begon heel onopvallend een paar jaar geleden met George op de Leidsegracht in Amsterdam.  De laatste tijd is daar een heel herengenootschap aan zaken bijgekomen: Toon, Louis, Henk, Hugo, Mick en nog vele anderen. We zetten de leukste op een rij.
Hotspots
Streetfood? Forestfood!
Vanaf Eerste Paasdag, zondag vijf april, staan vijf foodtrucks in het Amsterdamse Bos. Elk met een duurzaam menu zonder fratsen.