Sergio Herman opent deze week zijn nieuwe restaurant

Vrijdag 31 maart gaat zijn nieuwe restaurant AIRrepublic in Cadzand open.

gerelateerd
Tijd voor sushi! En hier eet je de beste van Amsterdam
7x bijzondere restaurants voor meer dan alleen eten
Nieuwe restaurants in Amsterdam – Ontdek dé hotspots van 2018
Dit zijn de nieuwste hotspots van Rotterdam - 2018
Sergio Herman

Het restaurant van de geboren Zeeuw en sterrenchef is een ode aan zijn vader, die ooit eigenaar was van restaurant Oud Sluis, de sterrenzaak die Herman overnam tot hij zelf in 2013 besloot de zaak te sluiten en op zoek ging naar een nieuw avontuur.

ODE AAN PAPA
AIRrepublic serveert naar eigen zeggen eenvoudige en klassieke gerechten met Zeeuwse producten. De gerechten die Sergio’s vader in Oud Sluis serveerde, zoals gemarineerde mosseltjes, oesters met champagnesaus, langoustines en een lekker stuk kip, krijgen dan ook een ereplek op de kaart. AIRrepublic is gevestigd in het Zeeuwse Cadzand en heeft uitzicht over de Zeeuwse kust.

VIERDE RESTAURANT
AIRrepublic is het vierde restaurant van de sterrenchef, die sinds de sluiting van Oud Sluis The Jane** in Antwerpen en Pure C* in Cadzand opende. Verder blijven zijn frietzaken zich maar uitbreiden door het land. Met vestigingen in Den Haag, Utrecht, Arnhem, Antwerpen en binnenkort zelfs een Frites Atelier in Amsterdam, maakt Herman van friet een culinair hoogstandje.  

Reserveren voor AIRrepublic kan inmiddels via de website. Houd wel rekening met een wachtlijst voor de maand april. Reserveren voor de maand mei kan vanaf 1 april.

> AIRrepublic, Maritiem Plaza 1, Cadzand-Bad 

Deze 4 recepten van Sergio moet je een keer proberen >

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO