Rotterdam heeft er een nieuwe hotspot bij!

En dat betekent ijs en friet voor noppes.

gerelateerd
Hallo Fryslân: 6 hotspots in Leeuwarden
Nieuwe restaurants in Amsterdam – Ontdek dé hotspots van 2018
Hotspots Haarlem! 16x uit eten, lunchen en borrelen
Tijd voor burgers! 8x hamburgers eten in Den Haag
Frietboutique & IJssalon Crusio - via Facebook

Op vrijdag 21 april opent Frietboutique haar deuren in Rotterdam. Sammy en Pebbles, de oprichters van Frietboutique, zijn flink aan het ondernemen geslagen. In 2013 openden de twee hun eerste IJsboutique in Amsterdam-Zuid en een jaar later opende op hetzelfde adres Frietboutique.

GRATIS PROEVEN!
Nu mag Rotterdam de frieten van Sammy en Pebbles gaan proeven. Voor de opening pakt Frietboutique flink uit met gratis ijs en friet voor de liefhebbers. Helemaal voor nop, want Sammy en Pebbles willen de Rotterdammers graag kennis laten maken met de specialiteiten van Frietboutique. De puntzakken en het stracciatella-ijs zijn vrijdag tussen 15.30 en 18.30 uur te scoren aan de nieuwe vestiging in de Witte de Withstraat, nummer 68.

Dit wil je liever niet weten over je favoriete sushi-vis: tonijn >

GEEN ONBEKENDE
Helemaal onbekend zijn de Rotterdammers niet met de friet van Frietboutique. Sammy en Pebbles leveren al friet aan verschillende restaurants in de havenstad, waaronder Bistrot du Bac, The Fish Market, Biergarten en Ayla.

FRIET
Waarom zijn de frieten van Sammy en Pebbles nou zo bijzonder lekker? Frietboutique haalt onbehandelde, duurzame Agria-aardappels rechtstreeks van de boer, zodat de smaakvolle en vitaminerijke schil lekker kan blijven zitten. De frieten worden met de hand gesneden en vervolgens gebakken in plantaardige olie. Dat maakt het best een culinair en verantwoord frietje. Tip van ons: probeer ook eens een frietje beef brisket!

Ontbijten en lunchen in Rotterdam? Dit zijn onze 13x favoriete brunchplekken in Rotterdam >

IJS
Het ijs in de Rotterdamse vestiging wordt versgedraaid en geleverd door Coen van IJssalon Crusio. De familie Crusio uit Bergen op Zoom maakt al sinds 1915 ijs en is een begrip in de regio. Van klassieke smaken als vanille en rum-rozijnen, tot knisperend popcornijs en karamel-zeezout. We willen ze allemaal proberen.

Ben je vrijdag in Rotterdam (tussen 15.30 en 18.30 uur)? Dan weet je wat je te doen staat!

> Frietboutique, Witte de Withstraat 68, Rotterdam  

Bistrobar Indonesia van Ron Blaauw opent binnenkort in Amsterdam >

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO