Niven Kunz kookt @ Vlaamsch Broodhuys

Pop-up resto Niven in 020

7 december 2012

Niven Kunz pop-upt in januari zeven dagen à 50 couverts in het Vlaamsch Broodhuys in Amsterdam.

Dimitri Roels van het Vlaamsch Broodhuys heeft al jaren een missie: brood bakken zoals een topchef kookt. Daartoe heeft hij in menig restaurantkeuken zijn bloed, zweet en tranen gelost om bij vooraanstaande Nederlandse, Vlaamse en Franse chefs in de leer te gaan. Met resultaat, want zijn brood maakt week in de knieën. Om zijn missie naar een hoger plan te tillen biedt Roels jonge/ambitieuze chefs in zijn Vlaamsch Broodhuys een plek om tijdelijk hun kunsten te vertonen. Niven Kunz begint.

 

NIVEN @ 020
Niven heeft een tiengangendiner samengesteld voor de beschaafde prijs van vijf tientjes. Hij zal kleine, lichte gerechten met veel groenten en producten uit de buurt serveren. En natuurlijk wordt het brood niet vergeten bij het diner. Het geheel aan lekkernijen is uiteraard te nuttigen in combinatie met een passend wijnarrangement.

 

NIVEN @ VLAAMSCH BROODHUYS

Wanneer: 6 t/m 13 januari

Waar: 1e Constantijn Huyghenstraat in Amsterdam.

Reserveren: via Restaurant Niven 070-3077970 of info@restaurantniven.nl

 

Al geweest bij redactielieveling Jason Hartley's Lovefood HQ? >
 

 
 
Meer Hotspots...
Hotspots
Hallo Fryslân: 12 hotspots in Leeuwarden
Kazen en droge worsten, bier en beerenburg, sûkerbolle en andere eigenzinnigheid: voldoende ingrediënten voor een dagje hapstappen in Leeuwarden. 12 tips!
Hotspots
En de beste nieuwe koffiebar van Nederland is...
In Rotterdam staat de Beste Nieuwe Koffiebar van Nederland, zo heeft Esquire gekozen.
Hotspots
bier en barhappen
Utrechtse Nieuwe
New kids on the block en andere Utrechtse hotspots om in de gaten te houden.
Hotspots
Amsterdamse Nieuwe
Van Eetbar Wilde Zwijnen tot de heropening van Yamazato in het Okura, vijf nieuwe eetstekken om uit te proberen in Amsterdam.
Hotspots
De patissier is here to stay
Niets prettiger dan te trakteren op een vakkundig bereide citroenmerinquetaart. Daarvoor kun je terecht bij de patissier. Want de patissier is here to stay!
Hotspots
Gordon is op suikervrije missie
De zaken gaan goed voor zanger annex realityster annex presentator annex horecaondernemer Gordon. Hij opent een tweede healthy koffietent, ditmaal in de P.C. Hooftstraat.