Hotspots http://www.elleeten.nl/var/ellenl/storage/images/eten/restaurants/pop-up-resto-niven-in-020/2050977-1-eng-GB/Pop-up-resto-Niven-in-020_crop620x450.jpg Pop-up resto Niven in 020
Niven Kunz kookt @ Vlaamsch Broodhuys

Pop-up resto Niven in 020

7 december 2012

Niven Kunz pop-upt in januari zeven dagen à 50 couverts in het Vlaamsch Broodhuys in Amsterdam.

Dimitri Roels van het Vlaamsch Broodhuys heeft al jaren een missie: brood bakken zoals een topchef kookt. Daartoe heeft hij in menig restaurantkeuken zijn bloed, zweet en tranen gelost om bij vooraanstaande Nederlandse, Vlaamse en Franse chefs in de leer te gaan. Met resultaat, want zijn brood maakt week in de knieën. Om zijn missie naar een hoger plan te tillen biedt Roels jonge/ambitieuze chefs in zijn Vlaamsch Broodhuys een plek om tijdelijk hun kunsten te vertonen. Niven Kunz begint.

 

NIVEN @ 020
Niven heeft een tiengangendiner samengesteld voor de beschaafde prijs van vijf tientjes. Hij zal kleine, lichte gerechten met veel groenten en producten uit de buurt serveren. En natuurlijk wordt het brood niet vergeten bij het diner. Het geheel aan lekkernijen is uiteraard te nuttigen in combinatie met een passend wijnarrangement.

 

NIVEN @ VLAAMSCH BROODHUYS

Wanneer: 6 t/m 13 januari

Waar: 1e Constantijn Huyghenstraat in Amsterdam.

Reserveren: via Restaurant Niven 070-3077970 of info@restaurantniven.nl

 

Al geweest bij redactielieveling Jason Hartley's Lovefood HQ? >
 

 
 
Meer Hotspots...
Hotspots
Food destination
Myanmar: Pagoden & Pepers
Naar Myanmar ga je voor de talloze gouden pagoden, de ongerepte natuur en de ontwapenend lieve mensen. Maar wist je dat het ook een geweldige bestemming voor een foodtrip is?
Hotspots
Proberen: Plato Loco in Amsterdam
Ergens in een woonwijk in Amsterdam-West vind je Plato Loco, een Caribisch restaurant.
Hotspots
Lunchen in de Amsterdamse winkelstraten
Voor deze instore pop-ups, conceptstores, kraampjes en dakterrassen hoef je de winkelstraten niet uit.  Wij tippen hotspots waar je een pauze in kunt lassen, als je het gebanjer even beu bent.
Hotspots
Hotspots: authentieke Chinese restaurants
Vooropgesteld: het is natuurlijk een dikke belediging om het ene Chinese restaurant te vergelijken met het andere – het land is groter dan Europa! Maar soms heb je zin in iets anders dan de standaard nasi of bami met babi pangang, toch?
Hotspots
Hotspots: Aziatische eetplekken in Berlijn
Berlijn is dé Europese stad waar je moet zijn voor Aziatische kost. Een duik in de historie: in de jaren 80 trok een leger aan Vietnamese gastarbeiders naar de DDR. Sporen van deze geschiedenis vind je terug in de talloze nagelsalons, toko’s en eetplekken.
Hotspots
Favoriet! La Paradeta in Barcelona
Niet heel dichtbij, maar voor het geval je je in het Spaanse Barcelona bevindt, ga dan zeker in de rij staan bij visrestaurant La Paradeta.