Hotspots http://www.elleeten.nl/var/ellenl/storage/images/eten/restaurants/pop-up-resto-niven-in-020/2050977-1-eng-GB/Pop-up-resto-Niven-in-020_crop620x450.jpg Pop-up resto Niven in 020
Niven Kunz kookt @ Vlaamsch Broodhuys

Pop-up resto Niven in 020

7 december 2012

Niven Kunz pop-upt in januari zeven dagen à 50 couverts in het Vlaamsch Broodhuys in Amsterdam.

Dimitri Roels van het Vlaamsch Broodhuys heeft al jaren een missie: brood bakken zoals een topchef kookt. Daartoe heeft hij in menig restaurantkeuken zijn bloed, zweet en tranen gelost om bij vooraanstaande Nederlandse, Vlaamse en Franse chefs in de leer te gaan. Met resultaat, want zijn brood maakt week in de knieën. Om zijn missie naar een hoger plan te tillen biedt Roels jonge/ambitieuze chefs in zijn Vlaamsch Broodhuys een plek om tijdelijk hun kunsten te vertonen. Niven Kunz begint.

 

NIVEN @ 020
Niven heeft een tiengangendiner samengesteld voor de beschaafde prijs van vijf tientjes. Hij zal kleine, lichte gerechten met veel groenten en producten uit de buurt serveren. En natuurlijk wordt het brood niet vergeten bij het diner. Het geheel aan lekkernijen is uiteraard te nuttigen in combinatie met een passend wijnarrangement.

 

NIVEN @ VLAAMSCH BROODHUYS

Wanneer: 6 t/m 13 januari

Waar: 1e Constantijn Huyghenstraat in Amsterdam.

Reserveren: via Restaurant Niven 070-3077970 of info@restaurantniven.nl

 

Al geweest bij redactielieveling Jason Hartley's Lovefood HQ? >
 

 
 
Meer Hotspots...
Hotspots
Waarom je in oktober naar Maastricht moet gaan
Nu hebben we eigenlijk geen excuus nodig om een weekendje naar de gastronomische hoofdstad Maastricht te boeken, maar als het toch al in je hoofd zit... Dan is La Saison Culinaire in oktober een must.
Hotspots
Alle ballen verzamelen!
Hier eet je de lekkerste en de meest originele bitterballen van Amsterdam.
Hotspots
Kijk en eet 007 met Jaimie van Heije
29 oktober gaat alweer de 24ste (!) Bond-film in première. En chef Jaimie van Heije kookt ter gelegenheid van de film een cool 007-menu.
Hotspots
Aan het vlees! Hotspot Meat West
In de Amsterdamse Foodhallen vind je Meat West. Aanrader? Het vlees, duh..
Hotspots
Nieuw!
Hotspots in Rotterdam
Nu open! Holy Smoke, Kantine & Biertuin Kralingen en andere nieuwe restaurants, eetcafés, brasseries en lunchspots om uit te proberen in Rotterdam.
Hotspots
21 Utrechtse favorieten
Uiteindelijk draait het toch altijd weer om de vraag, wáár gaan we eten? We vroegen het voor de verandering eens aan onze liefste vrienden en freelancers uit Utrecht.