Niven Kunz kookt @ Vlaamsch Broodhuys

Pop-up resto Niven in 020

Niven Kunz pop-upt in januari zeven dagen à 50 couverts in het Vlaamsch Broodhuys in Amsterdam.

Dimitri Roels van het Vlaamsch Broodhuys heeft al jaren een missie: brood bakken zoals een topchef kookt. Daartoe heeft hij in menig restaurantkeuken zijn bloed, zweet en tranen gelost om bij vooraanstaande Nederlandse, Vlaamse en Franse chefs in de leer te gaan. Met resultaat, want zijn brood maakt week in de knieën. Om zijn missie naar een hoger plan te tillen biedt Roels jonge/ambitieuze chefs in zijn Vlaamsch Broodhuys een plek om tijdelijk hun kunsten te vertonen. Niven Kunz begint.

 

NIVEN @ 020
Niven heeft een tiengangendiner samengesteld voor de beschaafde prijs van vijf tientjes. Hij zal kleine, lichte gerechten met veel groenten en producten uit de buurt serveren. En natuurlijk wordt het brood niet vergeten bij het diner. Het geheel aan lekkernijen is uiteraard te nuttigen in combinatie met een passend wijnarrangement.

 

NIVEN @ VLAAMSCH BROODHUYS

Wanneer: 6 t/m 13 januari

Waar: 1e Constantijn Huyghenstraat in Amsterdam.

Reserveren: via Restaurant Niven 070-3077970 of info@restaurantniven.nl

 

Al geweest bij redactielieveling Jason Hartley's Lovefood HQ? >
 

 
 
Meer Hotspots...
Hotspots
6X Oogsttijd
Restaurants met eigen moestuin
Op z’n minst sinds maart zijn de tuinders onder ons maar druk geweest met hun moestuinen. Deze maand plukken ze daar de vruchten van, als veel groenten en fruit tegelijkertijd rijp zijn. Schuif om de oogst te vieren aan bij een van deze zes restaurants met hun eigen moestuin of kas.
Hotspots
Noord-gestoord!
Favoriete Restaurants in A'dam Noord
Amsterdam-Noord is booming. Creatief talent vestigt zich massaal in de noordelijke regionen van onze hoofdstad en ook op culinair vlak is er van alles te beleven. Van pop-up restaurants tot hotels en lunchcafé’s, dit zijn de meest happening hotspots.
Hotspots
20X
Ontbijten in Amsterdam
Voor vroege vogels en brakke brunchers – bij deze 20 Amsterdamse ontbijtadressen zit voor ieder wat wils. De adressen zijn netjes per buurt gesorteerd.
Hotspots
Dit kun je straks allemaal eten in de Foodhallen
De Hallen, met daarin de Foodhallen, in de oude tramremise op het Bellamyplein in Amsterdam, zijn bijna klaar. We kunnen je weer een bende nieuwe namen verklappen.
Hotspots
Primeur! Bobby Rust nieuwe man Bridges en Joris Bijdendijk naar Rijks
Joris Bijdendijk wordt het culinaire brein van Vermaat Groep, de organisatie achter het nieuwe restaurant van het Rijksmuseum. Bobby Rust neemt zijn plek in bij Bridges, inspired by Ron Blaauw, en wordt daar Chef de Cuisine. 
Hotspots
Amsterdamse Nieuwe
Eten in Artis
Eten met uitzicht op de lepelaars van Artis
Hotspots
25
favoriete restaurants in A'dam-West
Van de Spaarndammerbuurt en Oud-West tot diep in BoLo, en van een diner op stand tot een snelle hap, dit zijn onze favoriete restaurants in Amsterdam-West. In willekeurige volgorde.
Hotspots
Maal tien
en andere nieuwe hotspots in Utrecht
10 koks, 10 menu’s en 10 acts op 10 zaterdagen.