Niven Kunz kookt @ Vlaamsch Broodhuys

Pop-up resto Niven in 020

7 december 2012

Niven Kunz pop-upt in januari zeven dagen à 50 couverts in het Vlaamsch Broodhuys in Amsterdam.

Dimitri Roels van het Vlaamsch Broodhuys heeft al jaren een missie: brood bakken zoals een topchef kookt. Daartoe heeft hij in menig restaurantkeuken zijn bloed, zweet en tranen gelost om bij vooraanstaande Nederlandse, Vlaamse en Franse chefs in de leer te gaan. Met resultaat, want zijn brood maakt week in de knieën. Om zijn missie naar een hoger plan te tillen biedt Roels jonge/ambitieuze chefs in zijn Vlaamsch Broodhuys een plek om tijdelijk hun kunsten te vertonen. Niven Kunz begint.

 

NIVEN @ 020
Niven heeft een tiengangendiner samengesteld voor de beschaafde prijs van vijf tientjes. Hij zal kleine, lichte gerechten met veel groenten en producten uit de buurt serveren. En natuurlijk wordt het brood niet vergeten bij het diner. Het geheel aan lekkernijen is uiteraard te nuttigen in combinatie met een passend wijnarrangement.

 

NIVEN @ VLAAMSCH BROODHUYS

Wanneer: 6 t/m 13 januari

Waar: 1e Constantijn Huyghenstraat in Amsterdam.

Reserveren: via Restaurant Niven 070-3077970 of info@restaurantniven.nl

 

Al geweest bij redactielieveling Jason Hartley's Lovefood HQ? >
 

 
 
Meer Hotspots...
Hotspots
10 shoptips voor de Rotterdamse Markthal
Tien redenen om bij je volgende bezoek aan Rotterdam de Markthal niet over te slaan.
Hotspots
Favoriet: croissants van de Gebr. Niemeijer
Geen weekend zonder croissant.
Hotspots
21 Utrechtse favorieten
Uiteindelijk draait het toch altijd weer om de vraag, wáár gaan we eten? We vroegen het voor de verandering eens aan onze liefste vrienden en freelancers uit Utrecht.
Hotspots
Mario Ridder opent restaurant Joelia in Rotterdam
Chef-kok Mario Ridder keert terug naar de stad. Afgelopen maandag opende hij zijn nieuwe restaurant Joelia in het Hilton in Rotterdam.
Hotspots
Wéér een nieuwe burgertent in Amsterdam
Ellis Gourmet Burger is de naam, op de ouwe plek van pop-uptoppers Repéré en Henk op de Prinsengracht. En je kunt ze donderdag (19 februari) gratis proeven tussen 11.30 en 20.00 uur.
Hotspots
Restaurant The Dutch Co. wordt Brasserie Frans
Restaurant The Dutch Co. in Amsterdam gaat zowel Frans heten als Franse gerechten serveren. En het restaurant ligt ook nog eens in de Frans Halsstraat.