Avocado-restaurant 'The Avocado Show' geeft proefdiners weg

Is dit niet waarvan we altijd al droomden? Jawel, dat is het! Een restaurant met in elk gerecht avocado verwerkt. En jij mag er als eerste 'gratis' proeven!

gerelateerd
7x plekken om Poké bowls te eten
Onze zes favoriete restaurants voor dimsum in Amsterdam
Bijzonder: Circl is hét restaurant van de toekomst
Dit zijn de favoriete restaurants van de chefs van Merkelbach
Getty Images

De Pijp in Amsterdam wordt weer een hotspot rijker. Wanneer? Maart 2017. De Avocado Show (jup, dat is de naam van de bar) komt er, en daar gaat het om.

GENIAAL
De mannen Ron Simpson, chef Jaimie van Heije en Julien Zaal weten waar we blij van worden. Zij zijn de eigenaren van het nog te openen restaurant de Avocado Show. De mannen willen in de Avocado Show ontbijt, lunch en diner serveren. Maar dat is niet alles, ze willen ook ‘s avonds laat open. Wanneer je (iets te veel) wijn hebt gedronken bij de cafés in de Pijp kun je hier dus terecht voor een late night avocadosnack.

 

 

Avocado Pizza it is What do you need more

Een foto die is geplaatst door The Avocado Show (@theavocadoshow) op

 

 

ALLEEN MAAR AVO
Eet je er dan alleen maar avocado? Ron Simpson meldde Het Parool al een paar ideeën voor op de menukaart. Namelijk avocadoburgers, avocadoroomijs, chocoladesmoothies met avocado én gepaneerde avocadofrieten.

Vooral van het latenight-aspect worden wij erg blij. Wij ruilen dat vette broodje döner af en toe graag in voor een avocadoburger mét avocadofrieten. 

 

 

GRATIS PROEFDINERS
De mannen roepen via Facebook alle geïnteresseerden op om zich aan te melden voor de proefetentjes. Er is plek voor 40 man, nog vóórdat het restaurant open gaat. 

 

> The Avocado Show, Daniel Stalpertstraat 57HS, Amsterdam, De Pijp

Bron: Het Parool, Facebook
Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO