Hardware http://www.elleeten.nl/var/ellenl/storage/images/eten/kookboeken/reiskookboek/2034617-1-eng-GB/Reiskookboek_crop620x450.jpg Reiskookboek
Reis om de wereld in 80 recepten

Reiskookboek

30 november 2012

Food-fotograaf David Loftus trok de hele wereld over om de tachtig lekkerste recepten te verzamelen en de gerechten te fotograferen.

Hij trad in de voetsporen van Jules Vernes Phileas Fogg om volgens dezelfde route over de hele wereld gerechten te fotograferen. Hij werd dikke matties met Jamie Olivier, ontmoette ook veel andere koks (o.a. Rachel Khoo, Nigella Lawson) en verzamelde de lekkerste gerechten in dit kookreisboek. Een greep uit de 80 recepten recepten? Chilikrab uit Azië, caesar salad uit Amerika en focaccia met blauwe druiven uit Europa.

 

David Loftus, Reis om de wereld in 80 recepten, Uitg Kosmos, € 24,95

 

Hebben! Vega kookboek Food van Mary McCartney >

 
 
Meer Hardware...
Hardware
5 magnetrontrucs die je wil weten
Want dit apparaat kan veel meer dan alleen je diepvriesmaaltijd opwarmen. Denk aan knapperige bacon, schuimende melk en krokante taco.
Hardware
Favoriet! Het bamboe stoommandje
Alleen de geur al van het bamboe stoommandje smaakt naar meer. Plus: het is een knap ding. En je stoomt er werkelijk waar alles in wat je wil. Cake, vis, pasteitjes, dimsum, groenten, om maar wat te noemen.
Hardware
4 tips voor beter grillen!
Toegegeven, die rokerige barbecuesmaak die we allemaal willen, bereik je er niet snel mee. Maar wie zijn grillpan slim gebruikt, kan er mooie dingen mee maken. Tips! 
Hardware
Lachen of huilen? 5 idiote dieetproducten
Een vork die trilt als je teveel eet, een varken dat knorgeluiden naar je maakt als je wat te eten pakt: we weten niet of we moeten lachen of huilen.
Hardware
Berg je lunch op in een Indiase Boho-Tiffin
Je lunch bewaar je vanaf nu in een Boho-Tiffin. Omdat boterhamzakjes ons milieu vergallen en een oer-Hollandse broodtrommel vooral heel saai is.
Hardware
BBQ 2.0: deze apps en apparaten moet je hebben
Want ze maken je een betere buitenkok. We delen ze in van ‘leuk’ naar ‘je neemt het grillen echt serieus’.