Hardware
Inpakken & wegwezen
Checklist voor de vakantiekeuken
Of het nu een rammelige kitchenette is aan de Franse Rivièra of een knusse, doch studentikoos uitgeruste keuken in Berlijn. Met deze keuken-essentials kom je niet voor teleurstellingen te staan wanneer de keuken in je vakantiestek nét wat minder goed geoutilleerd is dan thuis.
Hardware
Coolest koelbox van de eeuw
Een koelbox die stereotoren én blender ineen is. Die wil iedereen wel, en zo gaat de crowdfundingcampagne van de koelbox op Kickstarter door het dak.
Hardware
Als de wijn maar koud is
Gadgets voor wijnliefhebbers
Een batterij snuisterijen voor je liefste flessie.
Hardware
8x Dieetboek
Mag het een onsje minder zijn?
Nee, natuurlijk insinueren we niets. Maar stel dat je het zou willen weten: Het Broodbuik 30-minuten (of minder) Kookboek ligt vanaf vrijdag in de schappen.
Hardware
Toon mij uw koelkast en ik zeg u wie u bent
Hoe ziet jouw koelkast eruit? Zit er een systeem in de indeling, of geldt de chaostheorie? Ron Blaauw boog zich voor Samsung over de perfecte indeling van de koelkast en geeft je daarmee in ieder geval de schijn van een georganiseerd leven.
Hardware
Hey hipster! Koken doe je met je tattoo
Krijg je het heen en weer van tachtig keer in je pastabijbel kijken tijdens het koken? De tijdelijke recepttattoo's van I Tradizionale bieden uitkomst.
Hardware
De coolste barbecue aller tijden
Je kan er een ei op bakken, een heel weeshuis tegelijk mee voeden, fikkie in stoken en het staat ook nog eens mooi in je tuin.
Hardware
15
accessoires voor de barbecue-pro
Een beetje buitenkok draait zijn hand niet om voor een worstje hier of daar, hij gaat een stapje verder met plank, plaat of grillsystemen... Wij tippen tien handige hulpen voor de gevorderde firestarter.
Hardware
Een boek Over Rook
Een beetje doe-het-zelver rookt toch zeker zijn zalm zelf. In Over Rook kom je werkelijk álles te weten over het roken van vis, vlees en groente. Vanaf vandaag ligt-ie in de boekhandel.
Hardware
6 kookboeken
Amsterdamse iconen
Restaurant Hemelse Modder bestaat dertig jaar en viert dat met een nieuw kookboek.
Hardware
De nieuwe designer mug van Starbucks
Een beetje fashion victim scoort de nieuwe designer mug van Band of Outsiders voor Starbucks.
Hardware
Bak Kom is winnaar Hema Ontwerp wedstrijd
De Hema Ontwerpwedstrijd heeft dit jaar het thema koken en tafelen. Een thema naar onze goesting! De grote winnaar is de Bak Kom, een siliconen mengvorm en een bakvorm ineen van Karlien Berghman. Maar bekijk zeker de andere eervolle vermeldingen, zoals de TomCrunch, de welbekende Hema tompouce, m...