Hardware
Als de wijn maar koud is
Gadgets voor wijnliefhebbers
Een batterij snuisterijen voor je liefste flessie.
Hardware
Zomerprojectje! Bouw een groenteraket
Wie niet groot is moet slim zijn. Of nou ja, wie weinig plek heeft verbouwt de hoogte in, met een groenteraket. Je laat er wel vijftig planten mee groeien op een vierkante meter.
Hardware
8x Dieetboek
Mag het een onsje minder zijn?
Nee, natuurlijk insinueren we niets. Maar stel dat je het zou willen weten: Het Broodbuik 30-minuten (of minder) Kookboek ligt vanaf vrijdag in de schappen.
Hardware
Hey hipster! Koken doe je met je tattoo
Krijg je het heen en weer van tachtig keer in je pastabijbel kijken tijdens het koken? De tijdelijke recepttattoo's van I Tradizionale bieden uitkomst.
Hardware
De coolste barbecue aller tijden
Je kan er een ei op bakken, een heel weeshuis tegelijk mee voeden, fikkie in stoken en het staat ook nog eens mooi in je tuin.
Hardware
15
accessoires voor de barbecue-pro
Een beetje buitenkok draait zijn hand niet om voor een worstje hier of daar, hij gaat een stapje verder met plank, plaat of grillsystemen... Wij tippen tien handige hulpen voor de gevorderde firestarter.
Hardware
10 alledaagse dingen die van pas komen in de keuken
Soms komt het handigste kookgerei nu eenmaal niet uit je keukenla.
Hardware
Een boek Over Rook
Een beetje doe-het-zelver rookt toch zeker zijn zalm zelf. In Over Rook kom je werkelijk ├ílles te weten over het roken van vis, vlees en groente. Vanaf vandaag ligt-ie in de boekhandel.
Hardware
De nieuwe designer mug van Starbucks
Een beetje fashion victim scoort de nieuwe designer mug van Band of Outsiders voor Starbucks.
Hardware
Dit gebeurt er in je afwasmachine
Iedereen heeft zich op een moment in zijn leven wel afgevraagd wat er nou precies gebeurt in de afwasmachine als-ie aan staat.
Hardware
Bak Kom is winnaar Hema Ontwerp wedstrijd
De Hema Ontwerpwedstrijd heeft dit jaar het thema koken en tafelen. Een thema naar onze goesting! De grote winnaar is de Bak Kom, een siliconen mengvorm en een bakvorm ineen van Karlien Berghman. Maar bekijk zeker de andere eervolle vermeldingen, zoals de TomCrunch, de welbekende Hema tompouce, m...
Hardware
Reizende sterren, het boek en het feest
Geen festival, markt, strand- of straatfeest waar geen mobiel keukentje binnenrolt. Morgen wordt het boek Reizende sterren gelanceerd, over de 180 ronkende mobiele keukens die Nederland rijk is. En dat vraagt ook om een feestje.