Hardware
Als troost
De vorig jaar overleden culinair auteur Johannes van Dam was een ster in het verzamelen van recepten voor simpele gerechten waarvan de bereiding nauw luistert. 
Hardware
Win deze knappe jongen van Illy
Wat een feest! Niet alleen geven we de fonkelnieuwe illy Y3 espressomachine weg, we doen er ook nog een setje espresso- en cappuccinokoppen bij!
Hardware
5x
schutting snacks
Gezond snacken uit de muur? Een verantwoord diagonaaltje trekken uit de schutting? Geen probleem, je hoeft er niet eens een tuin voor te hebben, een balkon volstaat.
Hardware
Nooit meer afwassen
Niet omdat we niet van afwassen houden natuurlijk. Maar deze zelfreinigende borden zijn nu eenmaal beter voor het milieu.
Hardware
10
bizarre en minder bizarre celebrity-kookboeken
Een nieuwe aanwinst in de meest illustere categorie van het kookboekenschap: het celebrity-kookboek. 
Hardware
Waterkoker voor theeleuten
Wist je dat groene thee veel lekkerder is op een temperatuur tussen de 70 en 80 ˚C? Als je deze thee met kokend water maakt, gaan de aroma’s verloren en komen de bittere smaken naar boven. Dat willen we juist niet.
Hardware
Tutto Risotto, het hele verhaal
Wist je dat je 316 pagina’s met wetenswaardigheden over risotto kon vullen? En dan niet van een klein pietepeuterboekje, maar een joekel van 22 x 28 cm?
Hardware
City Mugs van Iittala
Je kan maar een reden nodig hebben voor een reisje of zes: de City Mugs van Iittala. Je koopt ze alleen in de desbetreffende steden: Helsinki, Stockholm, Berlijn, Amsterdam, Tokio en Antwerpen.
Hardware
Stook de Hotdog nog maar eens op!
Met houtkachel Hotdog is stoken een koud kunstje. En bovenop de kleine buitenkachel pruttelt de soep terwijl je snoeiafval zoetjesaan wegfikt.
Hardware
Hi-ha-hapjespan cadeau
Je krijgt nu een hapjespan van BK ter waarde van € 163,95 cadeau bij een jaarabonnement op ELLE Eten.
Hardware
Deze koffer-BBQ wil je hebben!
Ik ga naar het strand en neem mee: Mon Oncle, de BBQ van m’n dromen.
Hardware
DIY: blikgroente van eigen kweek
Groente uit blik, maar dan wel biologisch én uit eigen vensterbank. Zo doe je dat!