Hardware
Deze robot kookt als een chef en ruimt ook op
Van het maken van een bisque met krab tot de vieze vaat opruimen: deze robot kan het allemaal. En het duurt niet lang meer voordat hij z’n intrede in je keuken doet.
Hardware
Kookboek: mannen lokken met taart
Vijftig taarten, vijftig cafés: de 28-jarige Audrey Shulman, die nooit een vriend had, bood elke potentiële kandidaat een puntje van haar zelfgebakken creaties aan. Het resulteerde in een relatie én het kookboek Sitting in Bars with Cake.
Hardware
Fika: de kunst van de Zweedse koffiepauze
Kaffe betekent koffie in het Zweeds, maar fika is van een heel ander kaliber: het is een diepgewortelde, traditioneel Zweedse koffiepauze. Het gelijknamige boek beschrijft het slow living van de Scandinaviërs.
Hardware
Doei broodtrommel, hallo lunchbowl
Denk out of the box en into the bowl. De broodtrommel heeft zijn beste tijd gehad. Met een paar eenvoudige ingrediënten en/of restanten van het eten van de avond ervoor flans je zo een lunchbowl-to-go in elkaar.
Hardware
5 magnetron- trucs die je wil weten
Want dit apparaat kan veel meer dan alleen je diepvriesmaaltijd opwarmen. Denk aan knapperige bacon, schuimende melk en krokante taco.
Hardware
7 boeken
Amsterdamse iconen
Restaurant Le Garage bestaat vijfentwintig jaar. Eigenaar en kookgek Joop Braakhekke viert dat met een boek vol culinaire verhalen.