Géén stamppot! 6x recepten met boerenkool

Is boerenkool nu hetzelfde als kale? Ja en nee. Je hebt onze Hollandse kale-variant, boerenkool, maar ook de Italiaanse cavolo nero (bobbelige, donkere bladen) en Russian kale (plattere bladen). Kale of kool, hoe het ook zij, ze barsten van de vitamine a, c, ijzer, kalk en vezels. Laat de stamp voor wat-ie is en probeer een van deze recepten.

gerelateerd
Wat te doen bij voedselvergiftiging? Dít eten!
Dit is het verschil tussen bruine, groene en rode linzen
Herfsttip van Flip: kastanjes poffen

Fotografie: Imsyndo/Myles New - Bewerking receptuur Ingrid van Koppenhagen
1 / 1

1. Stoofpotje van venkel, kikkererwten, garnalen en boerenkool

Ga naar het recept >

Boerenkool-met-knoflook

2. Boerenkool met knoflook

Ga naar het recept >

Romige-boerenkool-met-pastinaaklinten

3. Romige boerenkool met pastinaaklinten

Ga naar het recept >

Pittige-quinoa-met-paddestoelen-cavolo-nero-en-kastanjes

4. Pittige quinoa met paddestoelen, cavolo nero en kastanjes

Ga naar het recept >

Wintersalade-met-bieten-kool-en-pecannoten

5. Wintersalade met bieten, kool en pecannoten

Ga naar het recept >

Pittige-chips-van-boerenkool

6. Pittige chips van boerenkool

Ga naar het recept >

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO