Oesters
op 7 manieren

Oesters? Ja, altijd! Maar doe eens wat anders dan een kneep citroen of een scheut vinaigrette. Gratineer bijvoorbeeld met gruyère, bechamelsaus en spinazie of geef een Zeeuwse oester wat oempf met gekaramelliseerde pinda en chilisaus.

gerelateerd
6x redenen waarom chocolade méga goed voor je is
Waar je op moet letten bij het kopen van knoflook
Japanse ramen! 8x variaties op ramensoep
1 / 1

Zeeuwse oester met gekarameliseerde pinda’s en chilisaus

Ga naar het recept >

Zeeuwse-angels-on-horseback

Zeeuwse angels on horseback

Ga naar het recept >

Bijles nodig? Zo open je oesters >

Oesters-met-spinazie-hollandaisesaus_img900

Oesters met spinazie-hollandaisesaus

Ga naar het recept >

Huitres-a-la-Creole_img900

Huîtres à la Créole met cayennepeper en tomaat

Ga naar het recept >

Méér Zeelands roem >

Gegratineerde-oesters_img900

Huîtres gratinées met bechamelsaus en spinazie

Ga naar het recept >

Gegratineerde-oesters-met-venkelboter

Gegratineerde oesters met venkelboter 

Ga naar het recept >

Toch liever raaauw

Meng een super-superfijn gesneden sjalotje, 6 el rodewijnazijn en een paar druppels worcerstersaus. Laat min 10 minuten staan en breng op smaak met peper.

Of 25 andere feestelijke eenhappers >

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO