Dit fastfood bevat je dagelijkse behoefte aan calorieën

Hoef je in ieder geval niet meer na te denken over de rest van je eetdagboek. 

gerelateerd
7 verrassende dingen die je kunt doen met een ei
Wat is het verschil tussen deze yoghurtsoorten?
Seizoenskalender groenten & fruit: april
Waarom je nóóit een rozijn moet nemen als oog voor je paaskonijn

Tweeduizend caloriën in één maaltijd, je zou denken dat je daar bij een fastfoodrestaurant met een paar happen aan zit. We hebben goed nieuws voor je: dat valt bij Nederlandse vestigingen nog reuze mee, vergelijk je het met onze overzeese buren. Maar niets blijkt onmogelijk en wij zijn niet te beroerd je er een handje in te helpen. Bestel dit bij je favoriete snackketen en je zit in één klap aan je dagelijkse behoefte aan calorieën. Scheelt weer denkwerk op een brakke dag.

MCDONALD'S
Wie een Big Tasty (871 kcal), een grote friet (434 kcal) en een grote ice tea (172 kcal) bestelt, zal de McDonald's verlaten met honger. Die McFlurry Toblerone kan er met zijn 481 calorieën namelijk nog makkelijk bij.
Teller: 1.958 calorieën

BURGER KING
De Burger King blijkt in de praktijk ook de koning onder de burgers te serveren – calorietechnisch gezien dan. De Double Steakhouse Burger bevat 1136 calorieën, wat betekent dat je met een portie twister fries (434 kcal) en een King Shake Oreo op zeven caloriën na aan je dagelijkse doel zit.
Teller: 1.993 calorieën

KFC
Met kip als hoofdingrediënt kun je aardig losgaan met je bestelling. Kies je voor zes Hot Wings (570 kcal), een grote friet (544 kcal), een halve maïskolf (138 kcal) en een bakje coleslaw en je zit er nog steeds niet aan. Iets te drinken erbij?
Teller: 1.871 calorieën

DOMINO’S PIZZA
Een medium quattro formaggipizza (1.313 kcal), salade (154 kcal) ernaast en Hot Choco Cake (388 kcal) na laten nog ruimte over voor een cola (139 kcal) tegen de dorst.
Teller: 1.993 calorieën

SNACKBAR
Liever naar de snackbar op de hoek? Daar kun je voor een eetwedstrijd gaan. Over het algemeen genomen kom je bij de friettent aan je dagelijkse trekken door een kaassouflé (256 kcal), een frikandel speciaal (284 kcal), een frietje mayo (630 kcal), een milkshake (258 kcal) en een softijsje (144 kcal) te bestellen. Als je heelhuids thuis wilt komen althans, gezien je daarmee pas op 1.572 calorieën zit. Zo niet, dan kun je er nog een kroket (177 kcal) en een hamburger (179 kcal) bij doen.
Teller: 1.928 calorieën

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO