10 x zoete paasrecepten

Zoete Pasen

Het paasfeest draait alleen om eieren zoeken en asperges eten? Wij dachten van niet. Met deze pretty sweets ga je een zoete Pasen tegemoet.

We mogen ons best een beetje opdoffen voor een afternoon met deze zoeterds. Fluffy cheesecake, cranberry pecantaart plus cupcakes en nog eens cupcakes. De thee erbij? Die drink je zonder suiker en met de pink omhoog.

ELLE ETEN ZOETE PAASRECEPTEN
Koekjessandwiches met vanillecrème >
Redvelvet-cupcake >
Walnootcupcakes >
Espresso-kokoscupcakes >
Cranberry-pecantaart >
Fluffy cheesecake met banaan >
Frambozen-ananastrifle met wodka >
Fruitige tulband met limoenglazuur en geconfijte citroen >
Chocoladecake met fudge >
Karamel notenrepen met chocolade >

Meer een hartig type? Bekijk deze zeven recepten voor aan de paasdis >

 
 
Meer Food...
Food
Perentijd
Een perentaart in 6 stappen
Het is pluktijd. De appels en peren liggen voor het oprapen. Wat we ermee doen? Een taart bakken. Met amandelcrème en peren.
Food
10 recepten
Voor echte koekenbakkers
Van verfijnde madeleines met witte chocolade en peper tot ordinaire kletskoppen, het koekje bij de thee bakken we toch zeker zelf. We tippen tien recepten voor échte koekenbakkers.
Food
4X
Vis uit Blik
En dat er dan meer te nassen valt dan een bergje tonijn op je salade, dat laat visman Bart van Olphen zien in zijn nieuwe boek Vis uit Blik.
Food
In de lappenmand! Wat eet je dan?
Wat te eten bij ernstige buikgriep? Een vraag van Anne van Tuijl
Food
7x recept
American Brunch
Good day sunshine. Van deze Amerikaanse brunch ga je vanzelf stars & stripes zien. Amaaaazing brunchgerechten met een easy peasy bereiding: we zijn immers vrij!
Food
Schotse sterren
Aberdeen Angus, Galloway, Highlander, Scottish Blackface en Scottish Mule zijn de sterren die ronddraven over de uitgestrekte ruige graslanden van Schotland.
Food
52x kaas
Capra di castagno
Een mooi verpakt geitenkaasje
Food
17x Oogsttijd
abonnement op krat of zak
Groente en fruit van bij de boer uit de buurt, maar ook boerenkaas en ambachtelijk brood lekker bij elkaar gestopt in een krat of tas. Of juist bijzondere dingen van heinde en verre. Zo’n abonnement wil toch iedereen! We tippen er een hele bende.