Food http://www.elleeten.nl/var/ellenl/storage/images/eten/food/zoete-pasen/605023-7-eng-GB/Zoete-Pasen_crop620x450.jpg Zoete Pasen
10 x zoete paasrecepten

Zoete Pasen

20 april 2011

Het paasfeest draait alleen om eieren zoeken en asperges eten? Wij dachten van niet. Met deze pretty sweets ga je een zoete Pasen tegemoet.

We mogen ons best een beetje opdoffen voor een afternoon met deze zoeterds. Fluffy cheesecake, cranberry pecantaart plus cupcakes en nog eens cupcakes. De thee erbij? Die drink je zonder suiker en met de pink omhoog.

ELLE ETEN ZOETE PAASRECEPTEN
Koekjessandwiches met vanillecrème >
Redvelvet-cupcake >
Walnootcupcakes >
Espresso-kokoscupcakes >
Cranberry-pecantaart >
Fluffy cheesecake met banaan >
Frambozen-ananastrifle met wodka >
Fruitige tulband met limoenglazuur en geconfijte citroen >
Chocoladecake met fudge >
Karamel notenrepen met chocolade >

Meer een hartig type? Bekijk deze zeven recepten voor aan de paasdis >

 
 
Meer Food...
Food
Doen! Zelf verse kokosmelk maken
Wat wij kokosmelk noemen is niet het licht troebele sap uit de noot, maar het witte vocht uit geraspte kopra, die hiertoe wordt gekookt en vervolgens uitgeperst. Hier drie opties voor zelfgeperste kokosmelk.
Food
Niet mokken, zo bereid je artisjokken
Niets zo zomers als een artisjok op z’n Provençaals. Of... mon Dieu, een artisjok op wat voor manier dan ook.
Food
Daarom wordt zout water heter
Meneer Wateetons beantwoordt: klopt het dat water bij een hogere temperatuur kookt als je er zout aan toevoegt? En dus dat je eten dan sneller gaar is? Een vraag van A.W. van Stijn.
Food
9 tips voor de lekkerste kip uit de oven
‘Het hoeft niet altijd kaviaar te zijn’ luidt een treffende Duitse uitdrukking. En zo is het maar net. Laten we eens helemaal terugkeren naar de basis: kip.
Food
7 pointers voor het bakken van glutenvrij brood
Wie ooit bijna is gestikt in een zelfgemaakt boekweitbrood, weet: glutenvrij bakken is moeilijk. Daarom onze tips!
Food
Een banaan is eigenlijk een bes
En voor wie denkt dat de aardbei ook een bes is: think again.