Food http://www.elleeten.nl/var/ellenl/storage/images/eten/food/zoete-pasen/605023-7-eng-GB/Zoete-Pasen_crop620x450.jpg Zoete Pasen
10 x zoete paasrecepten

Zoete Pasen

20 april 2011

Het paasfeest draait alleen om eieren zoeken en asperges eten? Wij dachten van niet. Met deze pretty sweets ga je een zoete Pasen tegemoet.

We mogen ons best een beetje opdoffen voor een afternoon met deze zoeterds. Fluffy cheesecake, cranberry pecantaart plus cupcakes en nog eens cupcakes. De thee erbij? Die drink je zonder suiker en met de pink omhoog.

ELLE ETEN ZOETE PAASRECEPTEN
Koekjessandwiches met vanillecrème >
Redvelvet-cupcake >
Walnootcupcakes >
Espresso-kokoscupcakes >
Cranberry-pecantaart >
Fluffy cheesecake met banaan >
Frambozen-ananastrifle met wodka >
Fruitige tulband met limoenglazuur en geconfijte citroen >
Chocoladecake met fudge >
Karamel notenrepen met chocolade >

Meer een hartig type? Bekijk deze zeven recepten voor aan de paasdis >

 
 
Meer Food...
Food
5x Vreemde en mogelijk fantastische smaak- combinaties
Op culinair gebied moet je af en toe je horizon verbreden, het smaakpalet verfrissen en de zintuigen weer op scherp zetten.
Food
Nigella’s pavlova met passievrucht
In haar kookboek Hoe te eten neemt Nigella Lawson liefdevol het recept voor pavlova op, als afsluiting van een dinertje met enigszins kitcherige gerechten, onder het kopje ‘Camp dinner, een beetje maar.’
Food
Zo vervang je een ei
Wij vervloeken de dag waarop we bakkriebels hebben, de koelkast openen en de eieren in geen velden of wegen te bekennen zijn. Hier 7 vervangers die koekjes, cake en andere zaken kunnen redden.
Food
Ode aan de biet
Koken? Prima. Bakken? Ook goed. Gefrituurd, geroosterd of zelfs rauw? De biet doet aan alles mee en is overal voor in.
Food
25x
Vlees noch vis op Dag van de Aarde
Met deze 25 knallers van recepten vieren we de Dag van de Aarde. Vegetarisch koken wordt zo wel heel lekker én gemakkelijk.
Food
Recept! Giorgio Locatelli's gevulde paprika
ELLE Eten's Lieke Sniekers bezocht Sicilië met Made in Sicily van sterrenchef Giorgio Locatelli onder de arm. In het keukentje van haar appartement bereidde zij de gevulde paprika’s uit Giorgio’s klassieker. Het waren de beste die ze ooit proefde.