10 x zoete paasrecepten

Zoete Pasen

Het paasfeest draait alleen om eieren zoeken en asperges eten? Wij dachten van niet. Met deze pretty sweets ga je een zoete Pasen tegemoet.

We mogen ons best een beetje opdoffen voor een afternoon met deze zoeterds. Fluffy cheesecake, cranberry pecantaart plus cupcakes en nog eens cupcakes. De thee erbij? Die drink je zonder suiker en met de pink omhoog.

ELLE ETEN ZOETE PAASRECEPTEN
Koekjessandwiches met vanillecrème >
Redvelvet-cupcake >
Walnootcupcakes >
Espresso-kokoscupcakes >
Cranberry-pecantaart >
Fluffy cheesecake met banaan >
Frambozen-ananastrifle met wodka >
Fruitige tulband met limoenglazuur en geconfijte citroen >
Chocoladecake met fudge >
Karamel notenrepen met chocolade >

Meer een hartig type? Bekijk deze zeven recepten voor aan de paasdis >

 
 
Meer Food...
Food
52x kaas
Capra di castagno
Een mooi verpakt geitenkaasje
Food
17x Oogsttijd
abonnement op krat of zak
Groente en fruit van bij de boer uit de buurt, maar ook boerenkaas en ambachtelijk brood lekker bij elkaar gestopt in een krat of tas. Of juist bijzondere dingen van heinde en verre. Zo’n abonnement wil toch iedereen! We tippen er een hele bende.
Food
9 stappen
Zo maak je verse pasta
Verse pasta maken is een van de meest bevredigende keukenklusjes op aarde. Neem die moeite. En je begrijpt meteen waarom Italianen zo van hun moeder houden. 
Food
Te veel appels geplukt?
15x koken met appel
Zo'n versgeplukt appeltje bewaar je toch zeker niet voor de dorst. Hop, in de pan ermee. We slingeren je een eind de goede richting in met 15 recepten met appel, hartig en zoet.
Food
Trek in een duistere burger?
Dat sommige fastfoodketens rare fratsen uithalen met hun eten, dat wisten we al. Maar de Japanse Burger King gaat een stapje verder en komt met een zwarte hamburger. Zou jij hem eten?
Food
De ui
Je hebt werkpaarden en luxepaarden. Dat geldt ook voor ingrediënten
Food
Deep purple
10x koken met aubergine
We weten het zeker, met deze 10 gerechten vergeef je de aubergine zelfs zijn auberginekleurige pak. Samen met tonijn in een tartaartje, als fluwelige crème, pikant ingemaakt of in de vorm van beignets: aubergine rocks!
Food
Blijft gekookte groente groener met het deksel erop?
Groente houdt haar groene kleur als je bij het koken de pan niet afdekt, maar hoe komt dat, daar ben ik benieuwd naar. Vragen van @FunCookers en @boerenfluitjes