10 x zoete paasrecepten

Zoete Pasen

20 april 2011

Het paasfeest draait alleen om eieren zoeken en asperges eten? Wij dachten van niet. Met deze pretty sweets ga je een zoete Pasen tegemoet.

We mogen ons best een beetje opdoffen voor een afternoon met deze zoeterds. Fluffy cheesecake, cranberry pecantaart plus cupcakes en nog eens cupcakes. De thee erbij? Die drink je zonder suiker en met de pink omhoog.

ELLE ETEN ZOETE PAASRECEPTEN
Koekjessandwiches met vanillecrème >
Redvelvet-cupcake >
Walnootcupcakes >
Espresso-kokoscupcakes >
Cranberry-pecantaart >
Fluffy cheesecake met banaan >
Frambozen-ananastrifle met wodka >
Fruitige tulband met limoenglazuur en geconfijte citroen >
Chocoladecake met fudge >
Karamel notenrepen met chocolade >

Meer een hartig type? Bekijk deze zeven recepten voor aan de paasdis >

 
 
Meer Food...
Food
Kaasmeisje
52 kazen om uit te kiezen
Hey wacht eens even! We zijn Groot-Brittanië helemaal vergeten tijdens onze kaastocht! Met de laatste drie kaasjes van het jaar maken we het goed.
Food
Vega: winter wonderland
Kies maar uit: vier keer feestelijk en makkelijk vegetarisch. Met de aardse smaken van paddenstoel, pastinaak en pompoen zet je, ook als niet-vegetariër moeiteloos een hemelse hap op tafel.
Food
Kerst
25x brunchrecept
Als je eenmaal wakker bent met Kerst, wordt het ontbijt al snel een brunch en kun je extra uitpakken. Natuurlijk met kerstbrood, maar ook met wentelteefjes, of brioche met geroosterd fruit.
Food
Strik erom
Zoete kerstcadeautjes
Zit je met de handen in het haar omdat je niet weet wat je moet meenemen naar die ene kerstfuif? Geen zorgen, deze zelfgemaakte zoete cadeautjes zijn een succes bij iedereen. Verpakt in een mooi zakje maken ze reuze indruk.
Food
25
luxe chocolade-desserts voor Kerst
Als het kerstdiner niet overdadig genoeg kan: 25 recepten met chocolade! Chocolade in de taart. Chocolade met frambozen. Chocolade met pistachenoten. Chocolade met room of koffie. Álles met chocolade!
Food
5x kerstrecept
mét wijntips
Omdat het niet altijd even gemakkelijk is de juiste wijn bij de dis te vinden, zocht Karel Klosse, wine-food expert en sommelier bij o.a. Hotel Gastronomique de Echoput twee wijnen van Pays d´Oc IGP bij vijf feestelijke gerechten.