10 x zoete paasrecepten

Zoete Pasen

20 april 2011

Het paasfeest draait alleen om eieren zoeken en asperges eten? Wij dachten van niet. Met deze pretty sweets ga je een zoete Pasen tegemoet.

We mogen ons best een beetje opdoffen voor een afternoon met deze zoeterds. Fluffy cheesecake, cranberry pecantaart plus cupcakes en nog eens cupcakes. De thee erbij? Die drink je zonder suiker en met de pink omhoog.

ELLE ETEN ZOETE PAASRECEPTEN
Koekjessandwiches met vanillecrème >
Redvelvet-cupcake >
Walnootcupcakes >
Espresso-kokoscupcakes >
Cranberry-pecantaart >
Fluffy cheesecake met banaan >
Frambozen-ananastrifle met wodka >
Fruitige tulband met limoenglazuur en geconfijte citroen >
Chocoladecake met fudge >
Karamel notenrepen met chocolade >

Meer een hartig type? Bekijk deze zeven recepten voor aan de paasdis >

 
 
Meer Food...
Food
Zoals een tompoes hoort te smaken
Aan het gebakje van vanillepudding tussen twee deksels van bladerdeeg dat als tompoes of tom pouce bekendstaat, kun je het allermeest verdienen door het in de fabriek te maken of quasi-ambachtelijk in elkaar te sleutelen van prefab onderdelen.
Food
25x
Ultiem weekendrecept
Weekend vieren we met Amerikaanse pancakes met lemon curd, zelfgebakken brood en boeuf à la bourguignonne. We hebben toch tijd zat.
Food
Cheesecake Do's & Don'ts
Je kunt dit weelderige baksel met allerlei kazen bereiden, van kwark tot ricotta, maar als je het goed doet, lach je met het resultaat iedereen uit. Daarom zeggen wij: cheesecake!
Food
Chef's Special
Langzaam geroosterd buikspek
Momenteel o-ve-ral te vinden op de menukaart: slow roasted buikspek. Kun je ook prima thuis maken. En we doen er nog een paar winterse helden bij die ook zomaar op een menukaart hadden kunnen staan.
Food
3x koken met cola
De gootsteen voor verstopping behoeden, het leven van snijbloemen significant verlengen, vastgeroeste bouten losweken, kauwgom uit kinderkapsels verwijderen. Het zijn zomaar wat voorbeelden van wat je met het wondermiddel cola kunt doen. En als al het huishoudelijke werk erop zit, koken we er bij...
Food
25x doordeweekse pasta
Wat we eten vandaag? Bam. Éen van deze 25 pasta's. Mag jij kiezen welke.