10 x zoete paasrecepten

Zoete Pasen

Het paasfeest draait alleen om eieren zoeken en asperges eten? Wij dachten van niet. Met deze pretty sweets ga je een zoete Pasen tegemoet.

We mogen ons best een beetje opdoffen voor een afternoon met deze zoeterds. Fluffy cheesecake, cranberry pecantaart plus cupcakes en nog eens cupcakes. De thee erbij? Die drink je zonder suiker en met de pink omhoog.

ELLE ETEN ZOETE PAASRECEPTEN
Koekjessandwiches met vanillecrème >
Redvelvet-cupcake >
Walnootcupcakes >
Espresso-kokoscupcakes >
Cranberry-pecantaart >
Fluffy cheesecake met banaan >
Frambozen-ananastrifle met wodka >
Fruitige tulband met limoenglazuur en geconfijte citroen >
Chocoladecake met fudge >
Karamel notenrepen met chocolade >

Meer een hartig type? Bekijk deze zeven recepten voor aan de paasdis >

 
 
Meer Food...
Food
8 recepten
Het mosselseizoen is los!
Natúúrlijk zijn klassieke mosselen met friet lekker. Maar mag het ook anders? Jazeker, in Japans bier bijvoorbeeld, of met kerrieroom. We tippen 8 recepten voor mosselen anders.
Food
52x kaas
Roquefort
De klassieke blauwschimmel
Food
Zomer!
18 recepten met framboos
Frambozen zijn dol op taart en cake, en op room en vanille. Daarom: 18 keer framboos. Met lekker veel suiker. 
Food
10 dingen die je nog niet wist over aardbeien
Hállo zomerkoninkje!
Food
14x
abonnement op krat of zak
Groente en fruit van bij de boer uit de buurt, maar ook boerenkaas en ambachtelijk brood lekker bij elkaar gestopt in een krat of tas. Of juist bijzondere dingen van heinde en verre. Zo’n abonnement wil toch iedereen! We tippen er een hele bende.
Food
5 tips voor het kiezen van de perfecte meloen
Het kiezen van een rijpe, sappige, geurende en vooral heel lekkere meloen valt niet mee. Tenzij je deze tips en trucs hanteert. Appeltje-meloentje!
Food
10 BBQ-recepten
King of the roast
Een beetje buitenkok laat het niet bij een lullig lapje vlees op het rooster, maar rijgt krielkippen en meterslange worsten aan het spit. Én verdiept zich in de finesse van het barbecueën, met zelfgerookte zalm, eieren uit het vuur en ananas met karamel.
Food
Wacht eens even:
10x marineren
Dat is koken zonder écht te koken, of hoe je met wat geduld wonderen kunt verrichten in de keuken.