Food
Bakken in de kerstvakantie:
10x taart
Kerstvakantie! Dat betekent: eindelijk genoeg tijd om eens lekker uitgebreid te gaan bakken. En dat vinden je familieleden en ander kerstgespuis vast helemaal niet erg.
Food
voor laatbloeiers
Last minute kerstmenu
Je lette even niet op en ineens was het Kerst! Zelf een paté of Christmas pudding maken, dat ga je niet meer redden. Maar geen nood. De ingrediënten voor dit fantastische menu haal je bijna allemaal bij de supermarkt, en daarna draai je het moeiteloos in elkaar.
Food
stap-voor-stap
Zo bak je een kerststol
Bloem, gist, melk, een ei, gebrande noten, royaal kirsch en bergen poedersuiker. Als dat geen zalige kerststol wordt! Wat zeggen we: kerststollen. Want we bakken er ook een om weg te geven. Fijn als je bij iemand in ‘t gevlij wilt komen.
Food
Kerstmenu overlevingstip 6: wat gaan we eten?
Voor late beslissers, twijfelaars en perfectionisten. Zo lang het menu niet in beton gebeiteld staat, kan het altijd nóg lekkerder. Een graai in ons aanbod.
Food
Kaasmeisje
52 kazen om uit te kiezen
Hey wacht eens even! We zijn Groot-Brittanië helemaal vergeten tijdens onze kaastocht! Met de laatste drie kaasjes van het jaar maken we het goed.
Food
Vega: winter wonderland
Kies maar uit: vier keer feestelijk en makkelijk vegetarisch. Met de aardse smaken van paddenstoel, pastinaak en pompoen zet je, ook als niet-vegetariër moeiteloos een hemelse hap op tafel.