Food
Zo maak je de perfecte kaasfondue
Hoe voorkom je dat kaasfondue mislukt? Ik ga voor het eerst verse maken. Een vraag van Rhena De Winter
Food
Perentijd
Een perentaart in 6 stappen
Het is pluktijd. De appels en peren liggen voor het oprapen. Wat we ermee doen? Een taart bakken. Met amandelcrème en peren.
Food
10 recepten
Voor echte koekenbakkers
Van verfijnde madeleines met witte chocolade en peper tot ordinaire kletskoppen, het koekje bij de thee bakken we toch zeker zelf. We tippen tien recepten voor échte koekenbakkers.
Food
4X
Vis uit Blik
En dat er dan meer te nassen valt dan een bergje tonijn op je salade, dat laat visman Bart van Olphen zien in zijn nieuwe boek Vis uit Blik.
Food
Lekker lui:
17 stoofgerechten
Stoofgerechten zijn bedacht om de luie mens te dienen. Lamsstoof met bonen en aardappeltjes, langzaam gegaarde kip of rund, gestoofde octopus met knoflook en wijn: rustig wachten werd nog nooit zo goed beloond.
Food
25x chocolate loves you back
25 Recepten met chocola! Chocola met frambozen. Chocola met pistachenoten. Chocola met room of koffie. Chocola bij de thee. Chocola als het regent. Chocola als het niet regent. Levensles 1: chocola kan altijd en verveelt nooit.
Food
Schotse sterren
Aberdeen Angus, Galloway, Highlander, Scottish Blackface en Scottish Mule zijn de sterren die ronddraven over de uitgestrekte ruige graslanden van Schotland.
Food
52x kaas
Capra di castagno
Een mooi verpakt geitenkaasje