Food
Kiplekker
In de aanloop naar Pasen rijst de vraag over de kip en het ei als nooit tevoren (of in ieder geval tot het jaar ervoor). Vandaag de kip, morgen het ei.
Food
52x kaas
't Kaameisje proeft
Deze week zette 't kaasmeisje haar tanden in een Fort d’Ambleteuse. C'est vrai.
Food
Pasen!
Doe maar relaxed bistromenu
Boeuf Bourguignon bomvol smaak, luchtige île flottante. Als we ergens opgewekt van worden, dan zijn het wel deze bistroklassiekers. La vie est belle!
Food
Paastip: adopteer een kip
Met het oog op Pasen is dit hét moment om een kip te adopteren! Waarom? Wel, wie wil er nu geen biologische eieren van een hoogsteigen kip aan het paasontbijt?
Food
6 stappen
Zo maak je een paaslam
Dit Oschterlämmele wordt traditioneel met Pasen gegeten in de Franse Elzas. Zijn naam uitspreken mag dan tegenvallen, hem bereiden is een piece of cake.
Food
10 paasrecepten met ei
Wat hebben we nodig met Pasen? Een bindende factor, luchtig type, makkelijk in de omgang. Met soldaatjes en dol op vanille en hollandaise saus. We zijn zó blij met deze  supersophisticated klassiekers met een hoofdrol voor ei.
Food
8x
Daghap
Vlees, vis, vega en kip, met deze recepten kun je de hele week vooruit. Stuk voor stuk niet te ingewikkeld, niet te langdradig en ook niet te zwaar.
Food
Voor 'n appel en een eendenei
Ik heb een vraag, ik wil graag eendeneieren kopen en gezouten eendeneieren gaan maken. Waar kan ik verse eendeneieren kopen, graag info. Een vraag van Theo.