Food
6 recepten
antidepressiva
Niet alle mensen – en ook niet alle groenten – doen het even goed deze donkere maand. Maar kool en pastinaak floreren en ook mosselen zijn nu op hun best. Omring je met deze positivo's, daar wordt je vrolijk van. 
Food
Géén stamppot
5 andere recepten met boerenkool
Doe die boerenkool nou eens niet in de stamppot, maar maak er een hipse salade mee. Of gooi het in een stoofje. We tippen 5 recepten én eentje voor boerenkoolchips.
Food
Weekendklus!
20 stoofpotten om uit te kiezen
Stoofgerechten zijn bedacht om de luie mens te dienen. Lamsstoof met bonen en aardappeltjes, langzaam gegaarde kip of rund, gestoofde octopus met knoflook en wijn: rustig wachten werd nog nooit zo goed beloond.
Food
Stap-voor-stap
Misschien wel het ultieme ei
Een ei op toast is een alledaags genoegen, dat een stuk onalledaagser wordt als je het ei pocheert en er een klassieke Bourgognesaus bij serveert. Dan heet het namelijk ineens oeufs en meurette.
Food
Mooi meegenomen
6x lunch om je collega's jaloers te maken
Bruine bammetjes met kaas in een knisperend boterhamzakje mee naar je werk? Saai! Pittige Thaise kipwraps en tonijnrillettes op landbrood, daar steek je iedereen de ogen mee uit. Zes razend lekkere recepten voor een snobby meeneemlunch.
Food
Is het besterven van vlees hetzelfde als bederven?
Wat is versterven nou precies en waarom word je er niet ziek van? Het is toch een soort bederf? Joris Koene de Groot