Kerst vieren in het Conservatorium Hotel voor nop?

Yes. We geven een kerstlunch voor twee personen weg in de Conservatorium Brasserie.

gerelateerd
De grote foodagenda: alle foodfestivals en food events van 2018
Hier eet je dit weekend döner op sterrenniveau
Speciale editie Pannen op het Dak tijdens Cultuurnacht 2018
Dit weekend: RIJKS X L’air du Temps
Conservatorium Hotel

Kerst in het Conservatorium Hotel betekent spetterende Asian influenced kerstmenu’s van Taiko, feestelijke overnachtingen en een luxe afsluiter in de spa. Dat kunnen we je helaas niet allemaal aanbieden, maar wel een deel. We mogen namelijk een chique kerstlunch weggeven in de Brasserie van het hotel.

Dit worden de foodtrends voor 2018 >

THE CHRISTMAS CELEBRATION
Op 24, 25 en 26 december kun je bij Taiko en de Conservatorium Brasserie terecht voor een uitgebreid feestmenu. Bij Taiko schuif je aan voor zes gangen van chef Schilo van Coevorden, in de Brasserie doen ze ’t iets bescheidener met vier. Mis je de Kerst, dan kun je ook op Oudjaarsavond nog een tafel boeken voor lunch of diner. 

Dit zijn de favo restaurants van Schilo van Coevorden

EEN NOG GELUKKIGER KERSTFEEST
Dat viergangenmenu is overigens bescheidener, maar niets minder dan zijn zesgangenbroer bij Taiko. Wij proefden voor in de Conservatorium Brasserie en kunnen je zeggen: die Beef Wellington, die wil je niet missen.

kerst

WINNEN?
Laat het water je even in de mond lopen bij bovenstaand menu en vul dan heel gauw dit winformulier in. Wie weet zit jij dan op Tweede Kerstdag om half vijf in de Brasserie van het Conservatorium Hotel aan je luxe late lunch. 

Achter het net gevist? Probeer dan lekker thuis een van deze recepten voor de ultieme kerstlunch >

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO