Win! 2 kaarten voor het exclusieve Grand Journey-diner in The Loft

Alle ginfans verzamelen! Eind augustus keert The Grand Journey van Bombay Sapphire terug naar Amsterdam en jíj kunt daar bij zijn.

gerelateerd
Deze vijf totaal verschillende foodfestivals delen één missie
De Grote Foodagenda: foodfestivals, food events en foodtrucks in 2017
Foodtruckfestival Eten op Rolletjes rolt volgend weekend naar deze stad
Word jij de next big Instagrammer of journalist op foodgebied?

SPONSORED

THE LOFT
Ambities om de wereld rond te reizen? Dan hebben we een mooi voorproefje voor je. Van 21 tot en met 24 augustus keert Bombay Sapphire’s The Grand Journey terug. Vorig jaar sprong je nog aan boord van de Laverstoke Express, een fictieve gintrein, dit jaar gaan we de hoogte in. Tijdens een multisensorisch diner in The Loft in de A'dam Toren neemt Bombay Sapphire je mee op reis, om in de voetsporen van Master of Botanicals Ivano Tutti te treden. 

THE GRAND JOURNEY
De reis leidt je door tien plaatsen, van Java tot Ghana, dwars door Toscane naar Engeland, en laten je de smaken van de botanische gekruide cocktails van Bombay Sapphire proeven. Chef Jaimie van Heije verzorgt de borden en kiest en mixt zijn ingrediënten met dezelfde zorgvuldigheid als Bombay Sapphire dat doet bij zijn gin. Dat resulteert in een menu van meerdere gangen, elk gerecht zo samengesteld dat het de bijpassende cocktail verrijkt. 

DE WINNAAR
En bij dit exclusieve diner kun jij dus zijn. De winnaar ontvangt twee kaarten voor Bombay Sapphire’s The Grand Journey-diner op donderdag 24 augustus. Zin gekregen in een ginproeverij met bijpassende gerechten van hoogstaand niveau? Vul hier dan maar gauw het winformulier in >

En heb je gewonnen, dan ontvang je bericht via de mail.

ELLE Etens Grote Foodagenda: hier moet je deze maand zijn >

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO