Hoera! Sjefietshé is jarig en wij delen uit

Win een chevichediner voor twee bij hotel Max Brown mét overnachting!

gerelateerd
De grote foodagenda: alle foodfestivals en food events van 2018
Hier eet je dit weekend döner op sterrenniveau
Speciale editie Pannen op het Dak tijdens Cultuurnacht 2018
Dit weekend: RIJKS X L’air du Temps

Er is er een jarig, hoera, hoera! Een jaar terug had je wellicht nog nooit van ceviche gehoord, maar na de cevicheverovering van Amsterdam door Sjefietshé piep je wel anders. Die verovering, die duurt inmiddels al een jaar: afgelopen 4 augustus vierde het pop-up restaurant zijn eerste verjaardag. En daar horen cadeaus bij. Niet voor Sjefietshé dit keer, maar voor jou.

Nieuw in Amsterdam: deze restaurants zijn nét geopend >

UITPAKKEN
Je leest het goed. Sjefietshé pakt uit door jóu het cadeau uit te laten pakken. Het restaurant heeft namelijk een mooi rijtje hotels op de route staan om in up te poppen. Er wordt afgetrapt met een Secret Sjefietshé op geheime locatie, waar hier kaarten voor te scoren zijn. Daarna volgt Max Brown Hotel, en daar komen wij kijken in het hele verhaal.

Hier eet je ook lekkere ceviche in Amsterdam >

SJEFIETSHE X MAX BROWN
Wij mogen namelijk een diner voor twee weggeven op zaterdag 28 oktober, mét overnachting. Dat alles vindt plaats bij Max Brown Museum Square, waar je eerst geniet van een cevichediner met drank van Sjefietshé, en vervolgens samen een hotelkamer in duikt. Klinkt goed? Zoek een maatje en vul gauw dit winformulier in. De winnaars krijgen op 19 oktober bericht. 

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO