Japanse topbartender komt naar Tunes Bar Amsterdam

Cocktailliefhebber? Dan heeft de bar van het Conservatorium Hotel iets héél moois voor je in petto.

gerelateerd
De grote foodagenda: alle foodfestivals en food events van 2018
Hier eet je dit weekend döner op sterrenniveau
Speciale editie Pannen op het Dak tijdens Cultuurnacht 2018
Dit weekend: RIJKS X L’air du Temps

Tijdens een speciale editie van Tunes Around The World, heet Tunes Bar topbartender Michito Kaneko welkom. De Japanse grootheid, die in 2015 uitgeroepen werd tot Global World Class Bartender, geeft niet alleen een masterclass voor Nederlandse collega’s, maar draait ook twee shifts mee in de bar van het Conservatorium Hotel.

Geproefd en goedgekeurd: dit zijn onze favoriete gins >

MARTIAL ARTS
Kaneko ontwikkelde zijn stijl aan de hand van martial arts-technieken. Bij Tunes Bar zet hij deze avonden niet alleen bijzondere cocktails neer, maar laat hij ook deze kwaliteiten zien. De uitgelezen kans om zijn verfijnde Emerald Cut (ice carving) te zien, en het creëeren van de Butterfly peell en Sakuru cut-out, twee varianten van garnering.

Dit restaurant in Amsterdam staat deze week in teken van bijzondere wijnen >

COCKTAILKAART
Op de cocktailkaart? Onder meer Kaneko’s versie op een Ritual Tea Serve met Green Tea Tanqueray Ten Gimlet, zeezout, sakésiroop en groene thee, een Boulevardier Twist met geroosterde thee en een DJ Margarita met saké.

Dit is waarom je iedere dag champagne zou moeten drinken >

MEEMAKEN
Wil je de Japanse cocktailmeester aan het werk zien? Michito Kaneko draait zijn guest shifts op maandag 20 en dinsdag 21 november, van zes tot negen in de Tunes Bar. Zeker zijn van een plekkie? Wees dan vooral op tijd. 

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO