Foodora organiseert een eigen foodmarket: Bites and Vibes

Bezorgservice Foodora gaat uitbreiden. In de Amsterdamse Marktkantine organiseren ze hun eigen foodmarket Bites & Vibes.

gerelateerd
Sterrenchefs koken Escoffier bij The Park – Inspired by Erik van Loo
Eerste Hulp bij Kerst: met deze kookworkshop mislukt je kerstdiner nooit
De Grote Foodagenda: foodfestivals, food events en foodtrucks in 2017
Schrijf je nu in voor 4 culinaire schrijfcursussen van ELLE Eten X Editio
Foto: Foodora

Wat gaat er precies gebeuren in de Marktkantine? Veel. Op 4 september kun je vanaf 15.00 tot 23.00 uur van alles proeven van restaurants uit de buurt, die hun favoriete gerechten uitstallen. En er is drinken. En muziek.

EVEN OVER FOODORA
Voor die enkeling die nog niet van Foodora heeft gehoord: deze start-up bezorgservice van Duitse origine brengt eten rond van restaurants uit jouw eigen buurt die normaal gesproken geen bestelservice hebben. Sinds 2015 zijn de Foodora-fietskoeriers in hun roze jassen en vierkante box op hun rug een vertrouwd beeld in de straten van Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. In de hoofdstad zijn honderden restaurants aangesloten.

VAN ONLINE NAAR ECHT
Met Bites & Vibes kun je het online-aanbod allemaal in één klap uitproberen. Al eerder organiseerde Foodora een vergelijkbare foodmarket in Berlijn, Wenen en Toronto, waar die een groot succes was. Mocht dat in Amsterdam ook zo zijn, dan kun je binnenkort ook Bites & Vibes verwachten in Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

> Foodora foormarket Bites & Vibes, de Marktkantine, 4 september van 15.00 tot 23.00 uur.

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO